idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Ortak, bu bir tanıtım yazısı değildir. Sana yazmış olduğum açık bir yardım mektubudur. Sen bu mektubu okuduğunda biz, maceranın tam ortasında sıkışmış, seni bekliyor olacağız.

İzin ver şimdi sana ne demek istediğimi açıklayayım:
Bir sabah babam harika bir haber verdi. Birlikte tatile gideceğimizi söyledi. Ailem ve arkadaşlarımla birlikte yapacağım bu tatil beni çok heyecanlandırdı.
Tabii ben, başımıza geleceklerden habersizdim.
Başımıza neler mi geldi?
Bunu anlatacak kadar zamanım yok. Zaten bu mektubu da sana aceleyle yazıyorum. Ortak, tatilin bu denli ürkütücü bir hal alacağını ve gizemli bir dünyaya açılan kapı olacağını hayal dahi etmezdim.
Sevgili ortak, şimdi tüm cesaretimizi toplama zamanı. Karşımızda üstesinden gelmemiz gereken tuhaf ve kocaman bir sorun var. Bize yardım etmen gerek çünkü bu işi çözmek demek tüm dünyayı kurtarmak demektir.
Hayır abartmıyorum! Kitabı okumaya başladığında ne demek istediğimi anlayacaksın.
Yalnız, elini çabuk tut, hepimiz büyük bir tehdit altındayız ve seni bekliyoruz.

 

 

(Tanıtım Bülteninden)

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.