idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Hangimiz Sahte?

Bu roman gerçek hayattan esinlenerek kaleme alınmıştır, ürün yerleştirme bulunmaktadır. Mesleği doktor olan, psikiyatri kliniğinde yatan hastanın tuttuğu günlüklerden yola çıkılarak yazılan bu roman, Merve’nin hayatındaki büyük gizemi okurlarıyla paylaşıyor. Merve bütün hayatını şizofreni hastalığını tedavi etmeye adıyor. Merve şizofreni hastalığına çözüm bulup hastalarını normal hayata kazandırabilecek mi? Yoksa hastalık Merve’yi de mi ele geçirecek? Aslında gerçek olan Merve, sahte olan bizler miyiz? İyi seyirler.

 En Uzun Kelebek Sevdi

Yaşamı büyük bir çarka benzetiyorum. Her bir zincir başka birini döndürmek için var. Kocaman bir parça çok önemli gibi gözükebilir oysa küçücük bir parçayı döndürmek için vardır. Küçücük bir parça olsa da olur olmasa da dersin, ama o çarkın belki de en önemli kısmı. Her bir parça diğerinin kaderini değiştiriyor. Ne kadar benziyor değil mi kelebek etkisine? Biliyoruz çark bir gün paslanacak ve yıkılacak, ama ondan önce herkes kendi payına düşeni yaşayacak. Bilgehan ile Günay çocukluk aşkı. Onlar tırtıl, bir kelebeğin başka bir kelebeği dansa kaldırması için aracı olduklarını çok sonradan fark edecekler. Heyecanlı, dokunaklı bir aşk piramidi. Herkes bir aşkla tomurcuklanıp başka bir aşkta meyve verir.

 

(Tanıtım Bülteninden)

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.