idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (4)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (16)
  • Soru ve Cevap (0)

Yüzyıllar önce yazılmış ve hâlâ herkesi hikâyesiyle büyüleyen bir tiyatro oyunuyla tanışmak ister misiniz? O hâlde William Shakespeare'in Hamlet adlı oyunu sizi bekliyor. Shakespeare'in eşsiz kaleminden çıkan Hamlet, yüzyıllar önce kaleme alınmış bir eser olsa da zaman içinde evrenselleşerek izleyen herkesi derinden etkileyen bir ihanet hikâyesine dönüşüyor. Krallık içerisinde var olan hırs, üstünlük, ihanet ve intikam ögelerini tüm heyecanı ile yansıtan bu eseri, tekrar tekrar okuyacağınızdan eminiz! Tiyatro sahnesini sayfalara taşıyan, olay örgüsünü zihninizde canlandıran Hamlet oyununda sizleri nelerin beklediğinden kısaca bahsedelim.

 

"Hamlet" adlı kitabı neden okumalısınız?

Bir trajediyi merkeze alan Hamlet, okurlarına tüm duyguları yoğun bir şekilde aktarıyor. Toplam 192 sayfadan oluşan oyun, diyalogları ve duyguları detaylı bir şekilde anlatıyor; bu sayede okuyucuya akıcı bir metin sunuyor. William Shakespeare'in çok ses getiren eseri, Danimarka'da bir krallıkta geçiyor. Bu krallığın prensi olan Hamlet'in babası öldürülünce Hamlet yerine tahta amcası Claudius geçiyor. Ölümün getirdiği bunalımdan bir türlü çıkamayan Hamlet, bir gün babasının hayaletini görüyor. Babası ona kendisini öldürenin amcası olduğunu söylüyor. Babasının ölümü, tahtın çalınması ve amcasının annesiyle evlenmesi gibi olayları üst üste yaşayan Hamlet; intikam ateşinin içine sürükleniyor. Çarpıcı sonu sizi derinden etkileyecek bu eseri elinizden bırakamayacaksınız.

 

Bunları biliyor muydunuz?

Shakespeare'in bu oyunu üç yılda yazdığını biliyor muydunuz? Üstelik Hamlet oyununun üç farklı versiyonu bulunur ve hepsi de 1600'lü yıllardan günümüze kadar ulaşmayı başarır. Shakespeare'in İngiliz edebiyatına kattığı en uzun oyunu olan Hamlet, birçok kez yeniden yazılır ve sahneye birçok versiyonuyla uyarlanır. Kraliyet için yazan Shakespeare; bu oyununda ahlak, ihanet ve intikam gibi ögeleri yoğun bir şekilde anlatır. İlk gösteriminin 1600'lü yılların başına denk geldiği bilinir. Hamlet, sahnelendiği ilk günden bugüne kadar birçok edebiyat eleştirmeni, oyuncu, senarist ve yazarın incelediği bir oyun. Türkiye İş Bankası tarafından Hasan Ali Yücel Klasikler Dizisi'nde yer verilen bu oyun, Sabahattin Eyüboğlu çevirisiyle 2008 yılında okuyucularla buluşur. Dilerseniz kitabı okuduktan sonra sahnelendiği bir oyunu izleyebilir, okuduklarınıza canlı bir şekilde şahit olabilirsiniz.

 

Bu kitabı sevenler için diğer önerilerimiz

Döneminin en bilinen isimlerinden olan William Shakespeare, oyun yazarı kimliğiyle bugün bile ününü korur. Shakespeare'in kült hâline gelmiş eşsiz tiyatro metinleri sadece Hamlet ile sınırlı değil. Yazarın diğer oyunlarını da okumak isterseniz Bir Yaz Gecesi Rüyası ve Romeo ve Juliet adlı eserlerine göz atabilirsiniz.

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.