idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Hadi Ormana Gidelim, orman hakkında bildiklerimizi misliyle katlayacak metinleri, büyük ebadı ve göz alıcı çizimleriyle hepimizi dünya çapında bir hayalî orman gezisine davet ediyor.

Dünyadaki tüm ormanları gezmeye hazır mısın?

Dünyanın dört bir yanından çeşit çeşit ağaçlar; rengarenk kuşlar, böcekler, hayvanlar; iğne yapraklılar, yaprak dökenler ve balta girmemiş yağmur ormanlarının hepsi bu kitapta.

Sayfalar boyunca bir ormandan diğerine geçerken yeşilin binbir tonunu izlemeye doyamayacaksın. Güzel kuşların çalı çırpı topladığı, yarasaların ağaç gövdelerine sığındığı bir yaprak döken ormanın alacakaranlığında huzuru hissedeceksin. Sonra tepelerinde muhteşem kel kartalların uçtuğu dev sekoya ormanlarını keşfedeceksin. Bir senfoniyi andıran sesleriyle Amazon ormanlarında düşlere dalacaksın. Ağaçların, güzel gezegenimizin akciğerleri olduğunu keşfederken içinde orman kuşları cıvıldayacak.

Hadi gel, beraber ormana gidelim!

 

(Tanıtım Bülteninden)

 

Katkıda Bulunanlar
Yazar:Christiane Dorion
Çevirmen:Fatih Dikmen

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.