idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (1)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Haçlı Savaşları, Hristiyanların, “Kutsal Topraklar”ı ve Hz. İsa’nın kabrini “kâfirlerin/Müslümanların” elinden kurtarmak için içtikleri andı temsilen giysilerinin üzerine haç işareti iliştirmiş insanların gerçekleştirdiği bir dizi savaşı niteleyen bir terimdir.

And içilerek başlanılan bu savaşların, Hristiyanlık âlemi içinde gerçekleşen veya Hristiyanların sınır ötesi düşmanlarına karşı düzenledikleri diğer tüm savaşlardan farklı bir karaktere sahip olduğunu söyleyebiliriz.

Avrupa’da, devletlere tahakküm etmek, kralları, silâh ve servetlerini yönetme gücüne sahip olmak ve sivil yönetimi din adamları aristokrasisinin hâkimiyeti altına sokmak isteyen papalar, kutsama, aforoz etme  ve günahları bağışlama gibi yöntemlerle insanları  kutsal mekanları kurtarmaya yönlendiriyordu.

Birçok farklı saikle hareket etmekte olan Hristiyanlar, İslam’ı ve Müslümanları hedef alarak Anadolu üzerinden Ortadoğu, Filistin ve Kudüs’ü ele geçirmek için yola çıkmışlar; birçok insanı öldürmüş, malları yağmalamış, hayvanları telef etmiş, şehirleri yakıp yıkmışlar, bölgedeki zenginliklerin bir kısmı ile kutsal sayılan bazı eşyaları yanlarına alarak büyük bir şöhret ve muzaffer bir edayla ülkelerine dönmüşlerdir.

 

(Tanıtım Bülteninden)

 

 

Katkıda Bulunanlar
Yazar:George W Cox M. A
Çevirmen:İhsan Durdu

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.