idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Eduard Zeller (1814-1908), özgün teoloji yazılarının yanı sıra, Yeni Kantçılık ve Yeni Eleştiri bağlamındaki tezleriyle dikkat çekmiş, Hegel ve Kant çalışmalarıyla döneminin kültür hayatına damga vurmuş bir Alman filozoftur. Ancak asıl ününü, felsefe tarihi alanında yaptığı çalışmalarla elde etmiştir. Grek Felsefesi Tarihi, yayımlandığında hararetle alkışlanan, dünya çapında itibar gören bir eser olmuş, üzerinden geçen onca yıla rağmen, tazeliğinden hiçbir şey yitirmemiştir. Hâlâ antik Yunan felsefesi üzerine yapılmış en değerli çalışmalar arasında gösterilmektedir. Zeller, bu eserinde, Sokrates öncesinden Roma dönemine değin felsefesiyle öne çıkmış tüm düşünürleri, bu düşünürlerin eserlerini, belirli bir yaygınlığa ulaşmış akımları, ayrıntılı ve herkesin anlayabileceği bir dille ele almaktadır. Zeller'in deyişiyle, bu kitapta güdülen amaç, "ders verenlerin işine karışmaksızın" öğrencileri hayata yahut sınavlara hazırlamak ve zaman kazandıran "önemli referanslar ve kaynaklar sunmak"tır. Felsefe tarihine meraklılar için...



Sayfa Sayısı: 416

Baskı Yılı: 2008


Dili: Türkçe
Yayınevi: Say Yayınları

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.