idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (1)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Yüzyılı aşkın bir süredir ışık, kamera, oyunculuk ve kurgu stratejileri ile görüntü üzerinden anlam inşasını sürdüren sinema küresel açıdan bir rağbet mecrasına dönüşmüştür. Andre Bazin'in (1966) biraz abartlı yakıştırmasıyla yeniçağın diniymiş gibi kutsiyetan edilen sinematografi dünyası, Lumiere kardeşlerden günümüze kadar kendine özgü bir dil gelişmiştir…

Görüntü oluşturmaya dair metotlar geçmişten günümüze her ne kadar değişmiş ve gelişmiş olsa da görüntü üzerinden anlamüretme kaygısı hiç yok olmamış. Özellikle yaşadığımız çağda görüntü, anlamında da kendisi olmuş; gerçeklik ya da kurgusallık gibi diğer tüm kıstasları alt etmeyi başarmıştır. Ancak bu başarı,karşılığında ağır bedeller ödenmesini de zorunlu kılmıştır. En büyük bedel de görüntü üzerindeki anlamın, üretenin hakimiyetinden çıkması olmuştur. Görüntüdeki anlam artık üretenin değil; herkesin kendi gerçekliğini, kendi anlamını bulduğu bir göstergeler sistemine dönüşmüştür. Bu kitap; bir yerlere ait olmak ya da sadece var olmak konusunda temel belirleyenin “görünür olmak” üzerinden kurulduğu günümüzde, okuyucuyu dürterek görüntü ve anlam arasındaki ilişkiyi bir kez daha sorgulamaya itmektedir. Bu amaçla kitapta görüntü ve anlam ilişkisini tarzlaşan alt yazıyla okuyucuya farklı pencereler açılmaktadır.

 

(Tanıtım Bülteninden)

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.