Gok CF8(RVS8)-CF8(RVS8) 100cm Bakır Boru Bağlantılı 10 Bar Tekne Gaz Hortumu
Peşin Fiyatına 3 Taksit 3 x 417,82 TL
68,05 TL X 36 Ay Alışveriş Kredisi Fırsatı
Kargo Bilgileri
Benzer Ürünler
LPG bağlantılarınızın uygunluğu, günün keyfini en güvenli biçimde çıkarmak için test edilmeli ve teknik ekiplerce yapılmalıdır.
Tıpkı evlerimizdeki gibi tekne LPG bağlantılarında da kullanılacak olan hortum ve bağlantı ekipmanları güvenlik testlerinden geçmiş olmalıdır.
Bu nedenle teknelerinizin ocak/fırın arkası LPG bağlantılarında Aygaz güvencesiyle satışa sunduğumuz GOK markalı tekne hortumlarını öneriyoruz.
Siz de teknelerinize en uygun uzunlukta ve özellikteki hortum seçeneklerini değerlendirebilir, LPG Güvenlik ve Kontrol Hizmeti'mizi kullanabilir, teknik ekiplerimizden yardım alarak montajınızı güvenle tamamlayabilirsiniz.
Farklı boyutlarda ve bağlantı tiplerinde üretilen tekne hortumları, evlerde kullanılan kelepçe- hortum bağlantısına ihtiyaç duymaksızın LPG bağlantılarınızın tekne hareketlerinizden etkilenmeyecek şekilde yapılmasını sağlar.
Teknelerinizde uzun süreli güvenliğin sağlanması için tekne hortumlarınızı 3 yılda 1 değiştirmeyi ihmal etmemelisiniz.
Güvenliğiniz açısından hortumlarınızın her 3 yılda bir değiştirilmesi gerekmektedir.
Teknik Özellikler ;
Renk Turuncu
Giriş Bağlantısı CF8(RVS8)
Çıkış Bağlantısı CF8(RVS8)
Uzunluk (cm) 100
Malzeme Kauçuk
Raf Ömrü 10 yıl
Kullanım Ömrü 3 yıl
Neden idefix?
Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.
Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!
Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.