235/55R18 104H Grabber AT3 FR XL Üretim 2025 Oto 4 Mevsim Lastiği
General markasının sunduğu bu oto lastiği, dört mevsim boyunca üstün performans sunar.
2025 üretim yılına sahip olan bu lastik, 235 mm taban genişliği ile dikkat çeker.
18 inç jant çapı ve 55 kesit oranı ile uyumlu bir yapıya sahiptir.
Binek araçlar için tasarlanmış olup, H hız endeksi ve 104 yük endeksi ile güvenli bir sürüş deneyimi sağlar.
Yakıt tüketimi ve yol tutuşu D sınıfında yer alırken, ıslak zeminde frenleme performansı da D sınıfındadır.
72 dB gürültü seviyesi ile konforlu bir sürüş sunar.
Run Flat özelliği bulunmayan bu lastik, 2 yıl garanti süresi ile kullanıcılarına sunulmaktadır.
General markasının kalitesi ve güvencesiyle üretilmiştir.
Neden idefix?
Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.
Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!
Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.
