idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Sağlıklı ve mutlu bir hayat yaşamamız için ruh ve beden sağlığını korumamız hayati önem taşımaktadır. Ancak yaşam içerisinde ruh ve beden sağlığımızı etkileyen pek çok faktör bulunmaktadr. Aile içi iletişim, kişilik özellikleri, sosyal çevremiz, yaşadıklarımız vs. ruh sağlığımızı etkilerken genetik faktörler, çevresel faktörler, yaşam tarzımız, yediklerimiz vs. beden sağlığımızı etkilemektedir. Özellikle bağımlılık yapıcı maddeler de insan sağlığını ve yaşamını etkileyen en önemli faktörlerin başında gelmektedir. Bağımlılık kişiyi, ailesini, sosyal çevresini, yaşadığı toplumu etkileyen  en önemli psiko-sosyal bir hastalıklardan biridir.

Kişileri sağlıklı yaşama yönlendirmek bağımlılıkların önlenmesinde önemli bir yere sahiptir. Yeşilay olarak bağımlılıklar ile ilgili akademik camiayı ve insanları bilgilendiren ve bilinçlendiren doğru kaynaklar sunmak için çalışmalar yürütüyoruz. Bu kapsamda yayın hayatına kazandırdığımız bu kitap; ruh ve beden sağlığının önemi, bağımlılıkların insan sağlığı üzerine etkisi ve bağımlılıklardan korunmanın yolları üzerine önemli bilgiler içeriyor.

Kitap, genç yetişkinlik, gebelik ve ebeveynlik döneminde ruh ve beden sağılığının dışında madde kullanımının insanda yarattığı tahribatları da ele alıyor. Ayrıca ebeveynlik döneminde sağlıklı iletişimin de önemine değinen kitap, kişilerin sağlıklı yaşama yönlendirilmesi açısından kaynak niteliği taşıyor.  

Kitabın bilim insanları, akademik camia, ebeveynler, alan çalışanları, öğretmenler ve kanaat önderleri için bilimsel kaynak olacağına inanıyoruz.  

 

(Tanıtım Bülteninden)

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.