idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Meşhur sözdür: "Siyaset ile ilgilenmeyen âlimleri bekleyen kaçınılmaz son, cahiller tarafından yönetilmektir." Anadolu'da da son derece yaygın olarak kullanılan ve bir o kadar da güzel bir deyiş vardır: "İbadet de gizlidir, kabahat de!..." Bu söz dini inançların, bireylerin en kutsal ve en mahrem yönlerinden biri olduğunu, son derece özlü bir şekilde ortaya koymaktadır. Bu söz, zamanla siyaset ile ilgili olarak da kullanılmaya başlamış ve "siyaset de gizlidir, kabahat de" şeklinde yeni bir deyiş türemiştir. Bu özdeyiş de aslında bireylerin siyasi fikirlerinin, siyasi algı, tutum ve kanaatlerinin de onların, en özel ve en mahrem yönlerinden olduğunu güzel bir şekilde ifade etmektedir. Zaten, devlet teşkilatımızın temelini oluşturan Anayasamız da bu gerçeği net bir şekilde ortaya koyup, bireylerin bu hak ve özgürlüklerini teminat altına alır. Anayasamızın, bireylerin temel hak ve ödevlerini düzenleyen İkinci kısmında, 24. ve 25. Maddelerde bu haklar açık bir şekilde ifade edilip koruma altına alınır: 24. Maddeye göre "Herkes vicdan, dini inanç ve kanaat hürriyetine sahiptir… Kimse dinî inanç ve kanaatlerini açıklamaya zorlanamaz; dinî inanç ve kanaatlerinden dolayı kınanamaz ve suçlanamaz."
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 215

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Paradigma Akademi Yayınları

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.