Aura El Boyaması %100 Merino Premium Yün İplik 100 g 197 m-161-1 ADET Yeşil 100 - 149 gr 150-199m 1

Gazzal Aura El Boyaması %100 Merino Premium Yün İplik 100 g 197 m-161-1 ADET Yeşil 100 - 149 gr 150-199m 1

Sepette İndirim
1.534,49 TL
1.549,99 TL
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Soru ve Cevap (0)

1 ADET – Gazzal Aura, %100 Australian Superwash Merino Wool içeriğiyle olağanüstü yumuşak, nefes alan ve sıcak tutan doğal bir doku sunarken el boyaması özel renk geçişleri sayesinde her yumak kişiye özel benzersiz bir görünüm oluşturur şal, kazak, hırka, bere ve tüm aksesuar projelerinde hem lüks bir estetik hem de uzun ömürlü dayanıklılık sağlar.

100 g 197 m metrajıyla tok, akıcı ve zarif örgüler üretir, OEKO-TEX® STANDARD 100 sertifikalı yapısıyla cilde tamamen dosttur ve şiş 6 mm ile tığ 3–5 mm kullanımına uyumlu kusursuz örgü performansı verir.

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.