idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Lionel Messi ! (Çocuklar İçin)
Kırılgan fiziği yüzünden “futbol oynayamaz” denildi, ama o yılmadı; çalıştı, çabaladı, tedavilere ve zorluklara göğüs gererek defalarca dünyanın en iyi futbolcusu seçildi. Kırılmadık rekor, çıkılmadık zirve bırakmadı. O, şimdi Barcelona’nın, Arjantin Milli Takımı’nın ve Şampiyonlar Ligi’nin gelmiş geçmiş en golcü oyuncusu, tüm çocukların ve gençlerin idolü. O, tek bir kulüple kariyerini tamamlamaya ant içen bir simge, bir başarı abidesi. O, kimilerine göre “Uzaylı”, kimilerine göre ise bir efsane; işte karşınızda, tarihin en büyük futbolcularından birinin hikâyesi: Lionel

Cristiano Ronaldo ! (Çocuklar İçin)
Henüz 15 yaşındayken, tüm geleceğini tehdit eden bir kalp ameliyatı geçirdi, ama yılmadı. Karşılaştığı hiçbir zorluk, onun zirveye çıkabilmesine engel olamadı. Her türlü eleştiriye göğüs gerdi, tüm olumsuzlukları bir motivasyon şeklinde kullanıp hep daha ileriye gitti. Önce fiziğini geliştirip bir “Terminatör” oldu, ardından da teker teker tüm eksiklerini kapatıp ölümcül bir gol makinasına dönüştü. Elinizde tuttuğunuz kitap, defalarca dünyanın en iyi futbolcusu seçilen, 5 kez Şampiyonlar Ligi’ni kazanan, gol krallıklarını kimselere kaptırmayan, ülkesi Portekiz’i Avrupa Şampiyonluğu’na taşıyan, tüm Avrupa ülkeleri içerisinde milli formayla en çok gol atan futbolcu unvanına sahip olan ve her sene yepyeni rekorlar kıran Cristiano Ronaldo’nun, yani “CR7”nin serüvenlerle dolu kariyerini sizlere sunuyor.

Muhammed Salah ! (Çocuklar İçin)
O, kısa zamanda tüm dünyayı kasıp kavurmayı başarmış bir futbol yıldızı. Coğrafyanın her zaman insanı kaderine mahkûm etmediğini gösteren, tüm engelleri aşarak rüştünü ispatlayan bir abide. Sadece ülkesi Mısır’ın değil, tüm İslam coğrafyasının umudu olmuş ve sempatisiyle spor dünyasının en gözde figürlerinden birisi haline gelebilmiş olağanüstü bir yetenek. Batı’nın Doğu’ya bakış açısını kökten değiştiren, golleriyle daha genç yaşta tüm dengeleri altüst eden Muhammed Salah’ın öyküsü ve kariyerinde çıktığı akıl almaz basamakların detayları, sizler için, bu kitapta!

Andreas İniesta ! (Yetişkinler İçin)
“İnsanlar Google’a ismimi yazıyorlar ve beni tanıdıklarını düşünüyorlar. Ama aslında hiç tanımıyorlar.”
Andrés Iniesta, Barcelona’nın dünyaca ünlü altyapı akademisi La Masia’nın gözlemcilerinden davet aldığında henüz 12 yaşındaydı. Kulübe girdikten kısa bir süre sonra, Pep Guardiola onu şöyle tanımladı: “Bu çocuk hepimize jübile yaptıracak.”


Hızlı bir biçimde Barça orta sahasının demirbaşlarından birisi haline gelen Iniesta, sekiz La Liga ve dört Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu da dahil olmak üzere, kulübün sayısız kupa kazanmasındaki itici güç oldu. Ayrıca ülkesiyle iki defa Avrupa şampiyonluğu elde etti ve 2010 Dünya Kupası finalini kazandıran golü kaydetti.
Gerek muhteşem titizlikteki pasların ve hareketlenmelerin, gerekse de toplanan tüm o övgülerin ve kupaların arkasında, zeki ve düşünceli bir adam mevcut. Ve o adam şimdiye dek, muazzam becerilere sahip olan ayaklarını konuşturdu.
“Sanatçı: Andrés Iniesta” isimli bu kitapta, İspanyol maestro hem kendisinin hem de antrenörlerinin, takım arkadaşlarının, rakiplerinin, dostlarının ve ailesinin sözleriyle kendi ışıltılı portresini çiziyor. Ortaya çıkan sonuç bir hayli ilgi çekici. Çünkü Iniesta’nın ve yakınlarının bizzat katkıları, bu kitabı eşsiz bir biyografiden çok daha fazlasına dönüştürüyor.

 

(Tanıtım Bülteninden)

 

Katkıda Bulunanlar
Yazar:Orhan Efe Özenç,Ramon Besa,Marco Lopez
Çevirmen:Nihat Güven

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.