idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Sevilmeyi ve ilgilenilmeyi bekleyen yeni fantastik furReal minişi, eve hoş geldin! furReal Uçan Dostlarım Kanat Çırpan Alicorn'um pelüş interaktif oyuncak, çocukların yürüyüşe çıkarabileceği ve bakımını yapabileceği sevimli bir animatronik miniş.
Bu sevimli, kanatlı Unicorn oyuncağı onu evin içinde yürütmeniz için iki parçadan oluşan uzun tasmasıyla gelir. Tasmasından tutarak ittiğinizde ileri doğru hareket etmeye ve kanat çırpmaya başlıyor. Yürürken tasmasından tutup kaldırdığınızda ise kanatlarını daha da hızlı çırpıyor! Ayrıca, çıkardığı miniş sesleri ve başka eğlenceli seslerle etkileşimi daha da eğlenceli hale getiriyor.
Çocuklar, oyuncak minişlerini sevip onunla ilgilenirken 2 taraflı aktivite sayfasıyla eğlenceli vakitler geçirebilecek.
Pelüş interaktif oyuncaklar söz konusu olduğunda, bu küçük kanatlı tek boynuz sevimlilikte sınır tanımıyor. Bu elektronik sevimli dost 4 yaş ve üzeri çocuklar içindir. Evin içinde bir gezintiye çıkalım mı? Kulağa eğlenceli geliyor!
PELÜŞ, İNTERAKTİF, KANATLI UNICORN OYUNCAĞI: Kolayca birleştirilen iki parçalı tasmaya sahip bu furReal Uçan Dostlarım Kanat Çırpan Alicorn'um interaktif miniş oyuncağını yürüyüşe çıkarın.
KANATLARINI ÇIRPIYOR: Yürütmek için tasmasına bastırın ve kanat çırpmaya başlamasını izleyin. Tasmasından tutup kaldırdığınızda ise kanatlarını daha da hızlı çırptığını göreceksiniz. Bu interaktif oyuncak sevimli miniş sesleri ve başka eğlenceli sesler de çıkarıyor!
KUTUDAN ÇIKTIĞI GİBİ YÜRÜMEYE HAZIR! Çocuklara yönelik bu şirin elektronik miniş oyuncağı 3 düğme pille gelir. Böylece, tasmasını taktığınızda kutudan çıktığı gibi yürümeye hazırdır.

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.