idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (1)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Vıva La Vıda!
“Hayatını istediği gibi yaşadı ve bunun için asla özür dilemedi. O hiçbir zaman hayatla bağını koparmadı. Ondan başka hiç kimse ölmeden hemen önce resim yapmazdı ve o resme Viva la Vida ismini vermezdi.” Salma Hayek

“Meksikalı ressam Frida Kahlo’nun benzersiz hayat hikâyesi, Arianna Davis’in satırlarında, cesurca yaşamak isteyenler için müthiş bir rehbere dönüşüyor.”
 Boston Globe

Frida Kahlo 1954’te hayata veda etti ve o zamandan bugüne bütün dünyada Frida hayranlığı yaşanıyor. Madonna, konserlerinde ondan ilham alan giysiler giyiyor; Beyoncé, Cadılar Bayramı’nda Frida oluyor; Coldplay, albümlerine isim koymak için onun sözlerini seçiyor; onun resimleri, sözleri, Instagram ve Twitter’da her gün milyonlarca kadın tarafından paylaşılıyor; imajı dünyanın her yerinde her türlü eşyayı, resimleri ise duvarları süslüyor.

Frida, umut, değişim, devrim ve dayanıklılık için çok güçlü bir simge. Onun hikâyesi, hayatı cesurca yaşamak isteyenler için sayısız dersle dolu. Öyleyse zorlukla karşılaştığımız her durumda bize yol göstermesini dileyerek yüksek sesle sorabiliriz: Frida olsa ne yapardı?

 

(Tanıtım Bülteninden)

 

Katkıda Bulunanlar
Yazar:Arianna Davis
Çevirmen:Özgür Nemutlu

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.