idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (1)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

“Aynı anda hem giriş niteliğinde hem de kapsamlı olmayı başaran Fotoğraf: Anahtar Kavramlar, fotoğraf pratiği ve söylemini eşit derecede bir keskinlikle inceleyerek okuyucuyu, seçtiği konunun karmaşıklıkları arasında ustalıkla yönlendiriyor.”
Geoffrey Batchen, Wellington Victoria Üniversitesi, Yeni Zelanda
 
“Hem fotoğrafların ne olduğunu hem de çok sayıda bağlam boyunca nasıl işlev gördüklerini anlamak için türü kavramsal bir çerçeve olarak kullanan bu temel kitap, tüm dünyada fotoğraf derslerinin dayanak noktası olmaya devam edecek.”
Erina Duganne, Texas Devlet Üniversitesi, ABD
 
“David Bate'in sürükleyici kitabı, fotoğraf kuramına dair hem büyük resmi hem de önemli ayrıntıları yakalıyor. Mükemmel bir başlangıç noktası olmasının yanı sıra, tekrar okumanın da karşılığını veriyor.
Lucy Soutter, Kraliyet Sanat Koleji, Birleşik Krallık
 
“Bu yeni basım, ilk basımda ustaca sunulan fotoğraf kuramı ve pratiğinin mirasını temel alıyor. Konuyla ilgili görsellerle güzel bir şekilde resimlendirilmiş kitapta Bate, uygulamasını ve günümüzde pratiğe uygunluğunu gözden kaçırmadan, kuramın dayandığı entelektüel zemini büyük bir berraklıkla canlandırıyor.”
Angela Kelly, Rochester Teknoloji Enstitüsü, ABD
 
Fotoğraf çalışmasına etraflı ve kapsamlı bir giriş sağlayan Fotoğraf: Anahtar Kavramlar'ın bu ikinci basımı, fotoğraftaki güncel değişimleri daha eksiksiz olarak ele almak için genişletildi ve güncellendi.
Fotoğraf, gündelik hayatın bir parçasıdır; haberler ve reklamlardan veri toplama ve gözetime, kişisel ve toplumsal kimliğin şekillenmesine, sürekli fotografik görüntüyle çevriliyiz. Fotoğraf türlerine genel bir bakışın ana hatlarını çizen David Bate, bu çeşitli pratiklerin nasıl temel kuramsal modelleri kodlayabileceğini ve yorumlayabileceğini inceliyor. İlk basımda yer alan türlerin – belgesel, portreleme, manzara, still life, sanat ve küresel fotoğraf – üzerinden ilerleyen bu ikinci basım, snapshot'lar ve bakma eylemi üzerine iki yeni bölüm içeriyor. Gözden geçirilmiş ve genişletilmiş bölümler, ilk basımın üç katından da fazla fotoğrafla desteklenerek güncel pratikleri daha ayrıntılı olarak inceliyor ve öğrencileri hem akademik çalışmalarında hem de kendi pratik çalışmalarında ihtiyaçları olan analitik yeteneklerle donatıyor.
Alanda vazgeçilmez bir rehber olan Fotoğraf: Anahtar Kavramlar, fotoğrafın toplumdaki, fotoğraf pratiği, görsel kültür, sanat, medya ve kültürel çalışmalar içindeki yerini inceleyen tüm dersler için temel okuma niteliğindedir.

 

(Tanıtım Bülteninden)

 

Katkıda Bulunanlar
Yazar:David Bate
Çevirmen:Bahar Şimşek

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.