idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (1)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (1)
  • Soru ve Cevap (0)

Kitapta yer alan bölümler, flüt eğitiminin tüm süreçlerine hizmet edebilmesi açısından kolaydan zora (basitten karmaşığa) ilkesi doğrultusunda kurgulanmıştır. Bu nedenle kitap, flüte başlangıç aşamasından ileri aşamalara kadar tüm seviyeleri kapsamaktadır. Bu kitaptaki dizi ve arpej çalışmaları, çalgı metodlarında yaygın olduğu şekliyle tonalite sırasına göre verilmiştir. Kitabın her bölümünde, öğrencilerin teknik gelişimleri göz önünde bulundurularak, bölüm içindeki çalışmalara ilişkin artikülasyonlara yer verilmiştir. Çalışmalara ilişkin artikülasyonlarda belirtilen sıranın takip edilmesi, seslendirme tekniklerinin yanı sıra dil-parmak koordinasyonunun gelişimine de katkı sağlayacaktır.

Flütte dizi ve arpej çalışmalarını içeren bu kitabın flüt eğitimi alanına katkı sağlaması dileğiyle…

The parts in the book have been designed in line with the principle from easy to difficult (from simple to complex) in terms of serving all processes of flute education. Therefore, the book covers all levels from the beginning stage to the advanced stages. The scale and arpeggio studies in this book are given in the order of tonality as is common in instrument methods. In each section of the book, considering the technical development of the students, articulations related to the studies in the section are included. Following the order specified in the articulations of the studies will contribute to the development of tongue-finger coordination as well as vocalization techniques.

I hope this book, which includes arpeggio and scale studies on flute, will contribute to the field of flute education.

 

(Tanıtım Bülteninden)

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.