idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (2)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Fisher-Price Eğlen ve Öğren İlk Bilgisayarım HHH08 Türkçe Seri 55'ten fazla şarkı, ses ve ifade içeren rengarenk ışıklı taklit dizüstü bilgisayar aktivite oyuncağı Yaşa Göre Gelişim teknolojisinin 3 farklı eğitim seviyesiyle minikler harfleri, renkleri, rakamları, selamlaşmaları ve İngilizce kelimeleri öğrenir Üzerinde rakamlar ve harfler olan klavye tuşları, silindir ve ekrandaki kaydırma düğmesi, bebeklerin ince motor becerilerinin, ayna ve ışıklı "dokunmatik yüzey" ise görsel becerilerinin gelişmesine yardımcı olur Tıpkı gerçek bir dizüstü bilgisayar gibi açılıp kapanan ekran, saklamayı ve oyunu dilediğiniz yere taşımayı kolaylaştırır 6-36 aylık bebekler ve yürüme çağındaki çocuklar için                         Etkileşimli bir oyun ve öğrenme deneyimi Eğlen ve Öğren İlk Bilgisayarım ile bebeğinizi, hayal gücünü geliştiren oyunlarla dolu bir gün bekliyor. Düğmeleri, silindiri, kaydırma düğmesi, eğlenceli şarkıları, sesleri ve ifadeleriyle bu oyuncak bilgisayar, keyifli etkinliklerle minik iş arkadaşınızı eğlendirir. Gerçekçi klavye tasarımı sayesinde minik eller; ışıklar, müzikler, şarkılar ve sesler için düğmelere basabilir. Eğlen ve Öğren dostları, kaydırma düğmesini aşağı indirerek keyifli bir "toplantıya" katılabilir. Menteşeli ekran ile minikler oturarak oynayabilir veya bilgisayarı taşıyabilir.     Bebeğiniz büyürken Yaşa Göre Gelişim aşamalarını değiştirin 1. Seviye - Keşfetme (6 ay ve üzeri bebekler için): Klavyenin tuşlarına basıldığında; eşlik  edilebilecek eğlenceli şarkıların yanı sıra 1'den 10'a kadar sayılar ve selamlaşma ifadeleri duyulur. 2. Seviye - Teşvik etme (12 ay ve üzeri bebekler için): Minik iş arkadaşınız, sayıların İngilizcesini de öğrenecek! 3. Seviye - Taklit etme (18 ay ve üzeri bebekler için): Eğlenceli ifadeler ve şarkılar, bebeğinizin "iş gününe" keyif katacak. 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.