idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (1)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Liz Bauxbaum; romantik komediye oldukça düşkün ve filmlerden daha güzel bir aşk yaşamak isteyen bir lise son sınıf öğrencisi. Ama romantik komediye olan bu derin tutkusuna rağmen onda eksik olan bir şey var: Aşk... Liz’e göre bu durum yakında değişmek üzere çünkü çocukluk aşkı geri döndü! Ama Liz’in henüz hesaba katmadığı bir şeyler var. Aşk söz konusu olunca hiçbir şey düşündüğümüz gibi gitmez. Liz’in filmlerde gördüğü aşkı bulma yolculuğunu merak ediyorsanız gelin, Lynn Painter’ın kaleme aldığı Filmlerden Daha Güzel’i daha yakından inceleyelim.

 

"Filmlerden Daha Güzel" adlı kitabı neden okumalısınız?

Lynn Painter romanında okuyucuyu aşka ve romantik komediye takıntılı olan Liz ile tanıştırıyor ve onun heyecanlı hayatına eşlik etmeye davet ediyor. Filmlerde izlediği aşkı bir gün bulacağına inancı tam olan Liz’in hayatı tamamen değişmek üzere çünkü çocukluk aşkı Michael Young kasabaya geri dönüyor. Michael, Liz’in hayatında tekrar girince Liz ona ulaşmanın bir yolunu bulmaya karar veriyor. Michael’ın kalbini kazanmak isteyen Liz; komşusu ve aynı zamanda düşmanı olan Wesley Bennett ile birlikte bir plan yapıyor. Ama plana dahil olmayan bir şey var; Liz’in Wes ile birlikte zaman geçirdikçe onun hep düşündüğü gibi sinir bozucu ve kötü biri olmadığını fark etmesi... Painter, romanında titizlikle inşa ettiği karakterleri üzerinden mutlu son kavramının gerçekte nasıl olması gerektiğine dair düşüncelerinizi sorgulatıyor. Özellikle, Liz karakteri üzerinden okuyucuyu aşk hakkında bildiğini sandığı her şeyi yeniden düşünmeye yönlendiriyor. Her bir karakteri içselleştirip, hepsinde sevecek farklı özellikler bulacağınız romanı okurken kendi hayatınızdan parçalar bulmanız muhtemel. Aşk, gençlik, hayaller, ailevi sorunlar, hedefler ve dostluklar gibi eğlenceli konuları olay örgüsüne daahil eden Painter; okuması oldukça keyifli ve sürükleyici bir roman ortaya çıkarıyor.

 

Bunları biliyor muydunuz?

Filmlerden Daha Güzel’in şarkılar ve klasik romantik komedi filmleri gibi birçok pop kültür atıflarıyla dolu olduğunu biliyor muydunuz? Peki ya her bölümün klasik bir aşk filminden alıntı ile başladığını ve romanın sonunda bir çalma listesi bulunduğunu?.. Lynn Painter; hem gençler hem yetişkinler için romantik komedi türünde eserler kaleme alan New York Times ve USA Today çok satan yazarları arasında yer alır. Toplam 304 sayfadan oluşan ve orijinal ismi “Better Than the Movies” olan Filmlerden Daha Güzel; 2022 yılında Artemis Yayınları etiketiyle Türkiye’de okuyucuya sunulur. Romanın Türkçeye tercümesini ise Eylül Akarçay üstlenir.

 

Bu kitabı sevenler için diğer önerilerimiz

Benzer konularda kaleme alınan, romantizm ve heyecan dolu olan İspanyol Aşk AldatmacasıNefret Oyunuİyi Kız KarmaşasıSevimsiz Bir TanışmaDüğün PartisiSevgiler Carter ve Anlaşma romanlarına göz atabilirsiniz.

 

Katkıda Bulunanlar
Yazar:Lynn Painter
Çevirmen:Eylül Akarçay

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.