idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (1)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

İki bin beş yüz yıllık bir kültür birikimiyle örtüşen felsefe tarihi, insanoğlunun kendisini, yaşamı, dünyayı ve evreni tanıma çabasının bir sonucu olarak karşımızda duruyor. İlkel insanlardan günümüz modern insanına ulaşmanın engebeli yollarını anlayabilmek için bu binlerce yıllık düşünce tarihinin iyi özümsenmesi gerekiyor.

Felsefe Profesörü Frank Thilly’nin kitabını ortaya koyarken izlediği tarafsız yol, her tümcesinden koca bir kitap çıkarmanın olanaklı olduğu felsefe alanında okuyuculara felsefenin temellerini sunuyor. Thilly’nin Felsefenin Öyküsü kitabını benzer konudaki diğer yapıtlardan ayıran özelliklerden bir diğeri soyut kavramların çokluğu nedeniyle bir türlü yaygınlaşamamış felsefe alanında yazarın izlediği yazı yönteminin yalınlığıdır. Yapıt klasik ayrımlara uygun olarak Yunan Felsefesi, Ortaçağ Felsefesi ve Çağdaş Felsefe olmak üzere üç ana bölüme ayrılmış bulunuyor.

Kitap yayınlandığı tarihten itibaren, başvuru kaynağı ve metin olarak azalmayan popülerliğini sürdürür. Profesör Thilly’nin çalışmaları, çıkış noktası, kapsamı ve izlenen belirli nitelikler açısından geçerliliğini devam ettiriyor. Bunun temel nedenlerinden biri onun felsefe tarihi konusuna yaklaşımının, nesnel bir tutum içinde gerçekleşmesidir. Yazar tarihsel gelişim konusunda dogmatik yorumlamalardan uzak durmuştur. Profesör Thilly, felsefecilere kendilerini anlatmaları için olanak tanır ve onun bir dizge olarak oluşturduğu bilgiler şimdiye dek en az eleştiri alan çalışmalar ­olmuştur.

 

(Tanıtım Bülteninden)

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.