idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (4)
  • Soru ve Cevap (7)

Fakir Dynamic Comfort Kişisel Blender Siyah


Gelişen teknolojiyle birlikte son yıllarda farklı şekiller, özellikler ve tasarımlarla kullanıcıların hayatına dahil olan ürünlerden biri blender’lardır. Blender modelleri, farklı fonksiyonları bir araya getirerek mutfakta yapılması zor ve zahmetli olan işleri saniyeler içinde yapar. Böylece zamandan ve enerjiden büyük ölçüde tasarruf edilir. Ergonomik tasarımlarıyla kullanımı kolaylaştıran blender modelleri, kolay çalışma özellikleriyle de dikkatleri üzerine toplar. Kişisel blender modelleri de daha kompakt bir tasarımla kullanıcı karşısına çıkar. Birçok fonksiyonu tek bir parçada bir araya getiren bu ürünler, özellikle leziz içecekler hazırlama, buz kırma veya meyve parçalama gibi işlerde iyidir. Fakir Dynamic Kişisel Blender da özellikleri ve tasarımıyla bir blender’da olması gereken tüm özellikleri en iyi şekilde sunmayı başarır. Bir kişisel blender’ın motor gücü, onun performansını en iyi şekilde ortaya koyan özelliğidir. Bu durumu göz önünde bulunduran Fakir, Dynamic’i 600 W güçlü motorla donatır. Bu motor, her bir fonksiyonda üstün performans ortaya koyar. Tüm malzemeyi saniyeler içinde parçalayan, ezen ve püre hâline getiren Dynamic, leziz ve sağlıklı içeceğinizi pratik bir biçimde hazırlayabilmenize yardımcı olur. Fakir Dynamic, ekstra teknik özellikleriyle de performansını iyileştirir ve kullanıcılarına profesyonel ve keyifli bir kullanım imkanı sağlar. Fakir Dynamic Kişisel Blender, çeşitli fonksiyonlarıyla bir blender’ın sunması gereken tüm özellikleri kullanıcılarına sunar. Bu gerekli fonksiyonların yanı sıra kahve ve baharat öğütücü olarak da kullanılabilen Dynamic, farklı ihtiyaçlarınızı tek ürünle giderebilmenize yardımcı olur. Leziz kahvelerinizi en iyi şekilde öğüten Dynamic ile keyifli bir kahve molası verebilirsiniz. Yemeklerinizi hazırlarken kullanacağınız baharatlarınızı da öğütebilmenize olanak tanıyan ürün, taze baharatlarla yiyeceklerinizin tadını zirveye taşıyabilmenize yardımcı olur.


Dynamic, paslanmaz çelik bıçakları sayesinde uzun ömürlü ve verimli bir kullanım imkanı ortaya koyar. En zorlu ve en sert malzemeleri bile saniyeler içinde parçalayan bu bıçaklar, yıkanmadan ve sudan etkilenmez. Böylece aşınmalar olmadan, uzun ömürlü bir kullanım imkanı sizlerle olur. Ergonomik Tutuş Fakir Dynamic, kompakt ve ergonomik bir tasarıma sahiptir. Kaydırmaz ve silikon tutucularıyla kullanımını kolaylaştıran ürün, el yakmama özelliğiyle de herhangi bir rahatsızlık duymanıza engel olur. Sızdırmaz kapaklar ise malzemenizin kenarlardan taşıp etrafı kirletmesi sorununu ortadan kaldırır. Ürünün kapağının üzerinde bulunan katlanabilir taşıma halkası, ürünü taşımanız gereken durumlarda kolayca taşıyabilmenize imkan tanır. Ürün kaymaz taban özelliği sayesinde ise çalışma esnasında oluşabilecek güvenlik sorunlarının önüne geçer. Sahip olduğu tüm tasarım özellikleriyle Fakir Dynamic Kişisel Blender, kolay kullanım imkanı sağlar. Ürün aynı zamanda, modern görünümüyle de mutfağınızda son derece zarif ve şık bir tarz oluşturur. Dynamic, ihtiyaç duyduğunuz ve bir blender’da bulunması gereken tüm tasarım özelliklerini en iyi hâliyle sizlere sunar. Fakir Dynamic, ekstra aparatlar ve şişelerle sizlere ulaşır. Bunlardan bazıları BPA Free özelliğine sahip 570 ml ve 400 ml karıştırma şişeleridir. Bu şişeler, malzemenizin miktarına göre kullanım yapabilmenizi sağlar. Böylece tüm malzemeyi dilediğiniz şekilde parçalayabilir ve ezebilirsiniz. BPA Free özelliğe sahip 180 ml öğütme kabı ise kahve ve baharat öğütme işlemlerinizi kolayca yapabilmenize olanak tanır. Tüm fonksiyonları, aparatları, kolay kullanım özellikleri ve daha fazlasıyla Fakir Dynamic Kişisel Blender, bir blender’dan beklediğiniz tüm teknolojileri en iyi şekliyle sizlere sunar. Size ise rahatlığın ve üst düzey performansın tadını doyasıya çıkarmak kalır.

 

Özellikler:

  • 600 W motor- AC 220-240 V, 50-60 Hz
  • Kompakt & ergonomik tasarım
  • Tek tuşla çalışma özelliği 
  • Buz kırma özelliği
  • BPA Free 570 ml & 400 ml karıştırma şişeleri
  • El yakmayan, kaydırmaz silikon tutucular ve sızdırmaz kapaklar
  • Paslanmaz çelik blender bıçağı 
  • Kapak üzerinde taşıma halkası
  • Kaymaz taban

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.