idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (1)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Edebiyatımızın ilk psikolojik romanı olarak kabul edilen Eylül, yayımlanmaya başlamasının üzerinden bir asırdan fazla zaman geçmesine rağmen günümüz okuyucusunu da içine çeken, zevkle okunacak bir roman. Mehmet Rauf, karakterlerin çözümlemelerini, duygu ve düşünce dünyalarını büyük bir ustalıkla aktarıyor. Roman, aşk, evlilik, sadakat gibi kavramlar üzerine düşündürüp, hüzünlü hikâyesi ve içten anlatımıyla insanın duygu dünyasına hitap ederken bir yandan da dönemin İstanbul yaşantısını gözler önüne seriyor.

İlk olarak Serveti Fünun dergisinde tefrika edilen Eylül, sadeleştirilmiş anlatımıyla bugün yeniden okuyucuyla buluşuyor. Sakin bir yazın ardından gelen sonbahar, bir asır öncesinden gelip bugün okuyucunun ruhuyla buluşuyor.

 

(Tanıtım Bülteninden)

 

Hazırlayan : Mavisel Yener

Kapak  Tasarım: Candan İşcan

 

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.