Benzer Ürünler
1983 yılında Eskişehir’de doğan, aslen Kütahyalı olan ve asker kızı olmanın gerekliliğini sonuna kadar yerine getirerek şehir şehir dolaşan Aslı T. Kızmaz, Dokuz Eylül Üniversitesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri (ÇEKO) Bölümü’nden 2006 yılında mezun olmuştur. Kurumsal iş hayatında pazarlama ve kurumsal iletişim alanlarında yedi yıl görev yaptıktan sonra kendi ajansı AKA’yı kuran Kızmaz, markalar için hikâye anlatıcılığına odaklanan çok yönlü bir yaratıcıdır.
“Benden Ne Olur” ve “Olmasa da Olur” kitaplarının yazarı olan Kızmaz’ın eserleri toplamda 500 binin üzerinde satış adedine ulaşmıştır. “Benden Ne Olur” kitabından uyarlanan film ise COVID döneminde vizyona girerek 361.000 seyirci tarafından izlenmiştir.
“Ev Beyi” ile edebiyat yolculuğuna devam eden Aslı T. Kızmaz, aynı zamanda ajansı üzerinden markalara yaratıcı çözümler sunmayı sürdürmektedir.
Yazarın İnkılâp Kitabevi’nden çıkan diğer kitapları:
Benden Ne Olur? (2018)
Olmasa da Olur (2020)
(Tanıtım Bülteninden)
Neden idefix?
Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.
Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!
Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.
