idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (1)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

"Bu kitap, pek çok alıcı-satıcı ilişkisinde yaşanan sorunların üstesinden gelmek için bulabileceğiniz en iyi kişisel-gelişim kitabı. Eğer arzu ettiğiniz satışlara ulaşamıyorsanız, bu kitap kendinizi ve müşterinizi daha iyi anlamanıza yardımcı olacaktır."
-Gerhard Gschwandtner, Personal Selling Power dergisi editörü
"Satış alanında bir dönüm noktası bu. Bugün satışta başarılı olmak için geleneksel düşünceden radikal bir sapma yaşanması gerekiyor."
Bu kesin ifade, satıcılık mesleği ve satış sanatında yeni bir çağın yol göstericisinden Dr. Thomas Gordon ve Carl D. Zaiss'a ait. Satış dünyasında çığır açan bu cesur yaklaşımın merkezinde, Gordon Uluslar Arası Eğitim'i liderlik, yöneticilik, ebeveynlik ve öğretmenlik alanlarında, günümüzde yaratıcı bir değişiklik yapma konusunda en ünlü ve etkili güçlerden biri yapan kanıtlanmış ilkeler ve teknikler bulunmaktadır.
Her seviyeden satış elemanları ve müdürler için, Etkili Satış Eğitimi bugünün iş arenasında satış zorluklarıyla başa çıkmak için göze çarpan yeni bir sistem öneriyor. Her satışı bir kazan-kazan ortaklığı yapmak, işine gönül vermiş idarecilerle, iş arkadaşlarıyla sağlam bağlar kurmak ve olağanüstü bir performansı hazırlayan teşvik edici bir iş ortamı kurmak için geçerliliği kanıtlanmış bir metot sunuyor.
Gerçek anlamda devrim niteliğinde olan Etkili Satış Eğitimi, kendi başarısını ve çalıştığı kurumun başarısını artırmak isteyen herkes için paha biçilmez bir rehber.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 272

Baskı Yılı: 2014


Dili: Türkçe
Yayınevi: Profil Yayıncılık
Katkıda Bulunanlar
Yazar:Carl D. Zaiss,Thomas Gordon
Çevirmen:Türkan Çolak

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.