idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Bembeyaz karlarla kaplı uçsuz bucaksız tarlaların ortasında geçen hüzünlü bir aşk hikayesi bu. Ethan Frome hayali bir kasabada, Starkfield’de yaşar.  Kasabaya  iş için gelen bir mühendis,  bu aksayarak yürüyen sessiz adamı merak eder. Ona göre Ethan, bir insan enkazıdır ve Starkfield’in en çarpıcı sakinidir. Ancak hiç kimse onun hakkında konuşmak istemez, kaçamak cevapları Frome’un geçmişte büyük bir acıyla yüz yüze geldiğini sezdirir... Ethan Frome, Edith Wharton’ın diğer romanlarından farklıdır. Karakterler elit üst sınıflardan değildir, ama sorunları aynıdır: Görevlerini yerine getirmek ile yüreklerinin sesini dinlemek arasında gidip gelirler. Yazar New England’ın çok iyi bildiği kışını ve taşrada yaşayanların umutsuzluğunu yürek burkan bir metinle bize aktarır. New York Times’ın yazdığı gibi “zorlu, hiç akıldan çıkmayacak” bir romanla karşı karşıyayız.

 (Tanıtım Bülteninden)

Katkıda Bulunanlar
Yazar:Edith Wharton,Taciser Belge

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.