idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (1)
  • Soru ve Cevap (0)

Sevgili BLW ebeveynleri “Bu gün ne pişireceğim ben çocuğuma?” sorusu bazen sizi bunaltıyor mu Bu soru artık tarihe karışıyor…


 


 


O tabak bitecek! mi? adlı BLW El Kitabını yayımladığımız günden beri bize hep “ne zaman çıkacak?” diye sorulan Baby-led Weaning (Bebek Öncülüğünde Beslenme) tarifleri kitabını şu an elinizde tutuyorsunuz. Uzunca bir süre yurtdışı kaynaklarından birini mi çevirsek diye düşündükten sonra aklımıza başka bir fikir geldi. Kitabın yazarı, Ek Gıdaya Geçiş ve BLW Eğitmeni sevgili dostumuz Esra Günüşen ERTUĞRUL ile kafa kafaya verip “Neden bizim kültürümüze ait tarifler ile dünya mutfaklarını harmanladığımız çok özel bir kitap hazırlayıp tüm ebeveynlerin bu ihtiyacına cevap vermeyelim?” dedik ve Esra ile BLW Tarifleri kitabını hayata geçirdik.


 


BLW, bebek ve çocukları ek gıdaların onların gözünde yepyeni olan dünyası ile tanıştırmak için harika bir yol… Bir yandan da çeşitli alternatifler sunmak gerektiren bir yöntem… Her gün farklı lezzetlerle tanışmalılar ki damak zevkine sahip; ne yiyeceklerinin kararını kendileri veren özgür bireylere dönüşebilsinler. Bu kitap size hazırlaması çabuk ve kolay pek çok alternatif sunarak, evdeki miniğin (miniklerin) küçük gurmelere dönüşmesine yol açabilecek kadar zengin alternatiflerle dolu bir içeriğe sahip. Öyle ki vegan, vejeteryan ve glutensiz beslenen (beslenmek zorunda olan) aileler ve çocukları için de hem lezzetli hem de sağlıklı tarifler içeriyor.


 


Tariflerin bazıları bebe boyu, bazıları aile boyu!


 


Üzerinde çok emek harcanan bu kitaba sizlerin de ya bizzat ya da sosyal medya üzerinden tanıdığınız sürpriz isimler, leziz tarifleriyle zaman zaman katkıda bulundular. Kimler derseniz hem teşekkür bölümünde hem de yeri geldikçe kitaptaki leziz tariflerin içinde isimlerine rastlayacaksınız.


 


Hazırsanız bebeğinizin öncülüğünde neşeyle geçecek yemek saatlerinin kapısını açacak kapıyı aralayın…


 (Tanıtım Bülteninden)

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.