idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (1)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Ve Tanrı kadını yarattı. İşte o andan beri karşı cinsi anlamaya çalışıyoruz. Kadın erkek ilişkileri üzerine tarih boyunca yüz binlerce kitap, şiir, oyun yazıldı, filmler çekildi, araştırmalar yapıldı. Belki de 300 bin yıllık homo sapiens tarihinde üzerine en çok konuşulan konu karşı cinsin davranışlarını anlamak hatta manipüle etmek olabilir.

İçinde yaşadığımız toplumlar zihnimizi ve psikolojimizi çerçevelendiriyor. Londra’da sokakta öpüşen bir çift görmeniz çok normalken Türkiye’nin bir kısmında bu ayıp kabul edilebilir.  Başka bir toplumda kadının ilk adımı atması çok normalken bizde sıra dışı olabilir.  Romantik ilişkiler ile ilgili bildiğimiz neredeyse her şey ailemiz, arkadaşlarımız, televizyonda gördüklerimiz, kısacası toplumun bize söylediklerinden oluşuyor. Kötü haber ise şu, toplum her zaman her şeyin en doğrusunu bilmiyor.

Erkeğin Pin Kodu kitabı, ilişkiler ilgili doğru bildiklerinizi sorgulatıyor. Gerçek danışan hikayelerinin bilimsel teoriler ile ele alınarak incelenmesi, size kendi ilişkileriniz için ilham verecek. Çok merak edilen sorulara erkek gözünden filtresiz cevaplar bulacaksınız. Sizin için çok önemli konuların neden erkekler tarafından farkına bile varılmadığını öğrenecek, erkeklerin gerçek aldatma sebeplerine şaşıracaksınız

 

(Tanıtım Bülteninden)

 

Katkıda Bulunanlar
Yazar:Baturay Özden
Editör:Meltem Sukay
Kapak Tasarımı:Tuğba Karamanoğlu

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.