Emperyalizmin Gölgesinde Harunhan Remzi Öztürk
Kargo Bilgileri
Ürün Özellikleri
Kitap Formatı
CiltsizBasım Dili
TürkçeSayfa Sayısı
296Hamur Kalitesi
2. HamurBaskı Sayısı
1. BasımBu kitap, yaşanmış öyküler, unutulmuş hikâyeler ve sıradışı biyografileri kapsıyor.
Osmanlı İmparatorluğu yıkılmış, külleri üzerinde Türkiye Cumhuriyeti kurulmuştu. Bu kitap, Cumhuriyetin kuruluşundaki reformları ve birçok alanda yapılan köklü değişiklikleri anlatıyor. Ayrıca yapılan değişikliklerin, Türkiye'nin çağdaşlaşmasının ve modernleşmesinin mihenk taşları olduğunu belirtiyor!
Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün reformları; Türkiye'nin çağdaş, laik ve demokratik bir devlet olmasını sağladı!
Emperyalizm de Osmanlının son imparatoru Vahdettin ile birlikte bir İngiliz muhribine bildirilerek uğurladı!
1938'de Mustafa Kemal Atatürk öldü! Sayın İsmet İnönü Cumhurbaşkanı oldu! Emperyalizm geri geldi! Köy Enstitüleri kapatıldı! İmam Hatip Okulları sahne aldı! Cemaat ve Tarikatlar prim yaptı; Ortadoğu’da Emperyalizmin bekçisi olduk! Eğitimde sınıfta kaldık, Emperyalizmin Gölgesinde bu günlere geldik!
Bugün “Üst Aklın” kıskacında kaos içinde yaşıyoruz! Sevgili Türk Genci, Mustafa Kemal ATATÜRK sana inanmıştı! Ben de sana inanıyorum! Sen de kendine inanırsan başarırsın!
(Tanıtım Bülteninden)
Neden idefix?
Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.
Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!
Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.