idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (2)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (2)
  • Soru ve Cevap (0)

Yaptığınız yatırımdan öngördüğünüz kârlı dönüşü almak istersiniz, değil mi? Peki; finans dünyasında bilgi, yetkinlik ve başarı sahibi olmayı? Tüm bunlara cevabınız "Evet!" ise izleyeceğiniz doğru rotalar sayesinde hedefe varabilirsiniz. Ekonomi, piyasa ya da finans adını verdiğimiz sistemler oldukça komplike bir yapıya sahip. Bu noktada stratejik ve planlı olmakta epey fayda var. Alınacak kararların ve atılacak adımların bilinçli bir temele dayanması size muhtelif kazançlar sağlayabilir. Buna ek olarak tercihlerinizi kabul görmüş teori ve kuramlarla desteklerseniz doğru yoldasınız, demektir! İşe, ekonominin temel prensiplerini ve çalışma mekanizmasını anlamakla başlanabilir. O hâlde gelin, size rehber olacağını düşündüğümüz Tuncer Şengöz'ün Elliott Dalga Prensibi kitabını tanıtalım.

 

"Elliott Dalga Prensibi" adlı kitabını neden okumalısınız?

Tuncer Şengöz'ün Elliott Dalga Prensipleri kitabının yatırımcılar arasında büyük ilgi görmesi, eseri bu hususta ciddi referanslardan biri hâline getiriyor. Bu kitapta yazar, teorinin temel mantığını modern grafikler ve tartışmalarla sunmakla kalmıyor, aynı zamanda Elliott dalgasını bilimsel ve felsefi boyutlarıyla yorumlayarak okuyucuya farklı vizyonlar katıyor. Günümüz dünyasında sanal yatırımların ve ticari atılımların oldukça revaçta olduğu aşikâr. Yatırımcı adaylarının zihnini "Nereden başlayacağım?" veya "Daha fazlası için neler yapmalıyım?" gibi sorular kurcalıyor. Hâl böyleyken Şengöz, bu yapıtıyla sizi ekonomiye ve piyasalara yön veren sistem dişlilerini keşfederken konuyu tarihsel bağlamda idrak etmeye davet ediyor. Ekonomi dünyasına Elliott Dalga Prensibi ile harika bir başlangıç yapın!

 

Bunları biliyor muydunuz?

Toplam 272 sayfadan oluşan Eliott Dalga Prensibi kitabı, ODTÜ mezunu Yazar ve Analizci Tuncer Şengöz'ün bilgilerini aktardığı ilk denemesi konumunda. Kitaba konu olan Elliot dalga prensibi ise adını Amerikalı Yazar ve Muhasebeci Ralph Nelson Elliott'tan alır. 1930'lu yıllarda ortaya atılan teoride, temelde "piyasa" adı verilen sistemin nasıl ve ne şekilde sınırsız döngüler çizdiğini betimler. Kitabın yazarı Tuncer Şengöz, sosyal medya mecralarında ilgiyle takip edilen ve ekonomi alanındaki tahminleri başarılı olan bir isim. Şengöz'ün Sosyal Trendler ve Piyasa Uyarlamaları alt başlığı ile kaleme aldığı eser 2014 yılında okuyucu ile buluşur.

 

Bu kitabı sevenler için diğer önerilerimiz

Finansal analiz dalında iddialı yazar Tuncer Şengöz'ün Piyasa Dinamiği ve Karmaşık SistemlerVaryemez Amca Kültü ve Leonardo'nun Robotu adlı üç kitabı daha bulunuyor. Adından söz ettiren bu yapıtlar, yatırım alanına yönelenler veya yatırım projeleri bulunanlar için kıymetli ve yön gösterici bilgiler sunar. Gelecekte finans sektöründe adından söz ettirmek isteyenler de bu kaynaklara başvurabilir.

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.