idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (2)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Masalların içine doğmuş bir nesildik biz. Bu masallar birbirinden güzel öğütler taşıyordu. Takdir ediyor, seviyor, önemsiyor, zaman ayırıyorduk onlara ama sonra bir şey oldu; büyüdük. Büyüdükçe masalların gerçek olmadığını anladık ve onları unutulmaya bıraktık; öğütlerinden bize kalan da oldu, unuttuklarımız da. Ancak içimizde, çocukluğunda dinlediği masallara ve hikâyelere sadık olanlar okumaya devam ettiler. Onlar için zihin dünyasının nimetleri çok fazlaydı ve bunu hayal âlemi kadar cömertçe sunacak başka bir yer yoktu. Hayal dünyası her şeyi çoğaltarak, büyüterek, sembolleştirerek sunuyordu. Böylece daha evrensel bir ölçek buluyordu kendine. Mecazla yapılan anlatılar daha bir zenginleşiyor daha çok insana hitap ediyordu. İşte tam bu noktada bir şey dikkatimi çekti. Kur’an-ı Kerim’de anlatılan peygamber kıssalarının okunmasında, yorumlanmasında, anlaşılmasında bir sorun vardı. Çocuklarıma okumak istediğim peygamber kıssalarının, Kur’an’da anlatılan gerçek kıssalarla içerik ve mesaj bakımından çelişkiler taşıdığını gördüm. Kitapta anlatılmayan kıssa ayrıntıları Tevrat bilgisiyle doldurulmuştu. Ayrıca kıssaların amacı olan kutsal mesajlar, metaforik anlatıların öylesine gerisinde kalmıştı ki adeta kaybolmuştu. Akıllarda kalanlar sadece ateşlerin yakmadığı, kayalardan develerin çıktığı, denizlerin yarıldığı, asaların yılanlara dönüştüğü oluyordu. İşte bu sebeplerle; Kur’an kaynaklı olarak “Elçilerin Gerçek Hikayesi”ni yazmak fikri bende böylece hâsıl oldu. Bu eserle amacım; peygamberleri kendi tarihi, coğrafi, ekonomik hatta sosyolojik ve psikolojik ortamında anlatabilmektir, anlayabilmektir. Kur’an bütünlüğü göz önünde tutularak yazılan bu eserin takdirini okuyucuya bırakıyorum.

 

(Tanıtım Bülteninden)

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.