Çocukların okuma yazmayı kolay öğrenebilmeleri için ön becerileri kazanmaları gerekir. Bu düşünceden hareketle, hem çizgi hem ses çalışmalarını içeren El Yazısı Yazmaya Hazırlanıyorum kitabı hazırlanmıştır.
Bu kitapta hedeflenen, harfleri öğretmek değildir. Amaç, her harfin bir sesi olduğunu vermektir. Ayrıca çocukların, harflerin şekli ve formlarıyla ilgili görsel hafıza oluşturmalarını sağlayarak onların ilköğretimde okuma yazmayı daha çabuk öğrenmelerine katkıda bulunmaktır.(...)
Dili: Türkçe
Yayınevi: Morpa Kültür Yayınları
Neden idefix?
Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.
Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!
Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.
