Sulook E-Water Su Arıtma Cihazı Filtresi Blok Karbon Cto Filtre Açık Kasalı Cihazlar İçin 3. Aşama Filtresi
Benzer Ürünler
E-Water Su Arıtma Cihazı Açık Kasalı Cihazlar İçin Blok Karbon (CTO) Filtre
FİLTRE DETAYLARI
3.AŞAMA: BLOK KARBON FİLTRE (CTO)
İlk Aşamadaki Filtreden Geçmiş Klor, Renk, Tat Ve Koku Veren Eriyik Gazlar, Artıklar Ve Organik Maddelerin Arıtımını Sağlar. 2. Aşamada yer alan granül aktif karbon filtre toz karbon filtredir. Bu filtreden kaçan ne varsa 3. aşama olan blok aktif karbon filtre bunu tutar ve suyu membran filtre için hazır hale getirir.
ÜRÜN İÇERİĞİ
•10” Blok Karbon Kartuş Filtre (CTO) * 1 adet - Filtre Ömrü 6 Ay
Ürünün Montajı Müşteriye aittir.
Firmamızın teknik servis ekibinden telefon ile destek alabilirsiniz.
Neden idefix?
Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.
Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!
Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.