idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Bu kitapta okuyacaklarınız, şiirden öte bir insanın duygu ve düşüncesinin çatışmasından dolayı ortaya çıkan enkazdır. Öyle bir enkaz ki altından kalkabilmenin tek yolu yazmaktı. Ben de yazdım, olmuş ya da olmamış meselesi değil gerçekten; kurtulabilmenin tek çaresi yazmak olduğu için yazdım. Kurtarabildim mi kendimi, elbette hayır; yazdıkça daha çok çatıştım, çatıştıkça da yazdım işte… Mezopotamya coğrafyası gibi, zaferi olmayan bir savaş (pardon savaş denil(e)miyordu galiba, düşük yoğunluklu çatışma!).  Evet sevgili okur, herkes şairidir aslında kendi evreninin ve her söz şiiridir aslında insanın. O yüzden tüm şiirleri yarım bıraktım aslında; her okur kendisi tamamlayıp noktayı koysun diye.


 

Beyazlar kirlenir nasılsa

Korkmaya yakın

Kaybetmek her an ensemizde

Bizimkisi filmden öte senaryoda kalmış 

Oynamaktan korkarcasına

 

(Tanıım Bülteninden)

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.