idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (5)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (10)
  • Soru ve Cevap (1)

Alastair Humphresys’in kaleme aldığı Dünyayı Bisikletle Dolaşan Çocuk adlı kitap ile macera dolu bir dünya turuna çıkmaya ne dersiniz? Yazarın gerçek hayatından esinlenerek yazdığı, 10 yaş ve üzerindeki çocukların keyifle okuyacağı macera kitabı ile evinizden çıkıp Afrika’ya yolculuk yapmaya hazır olun! Gelin, elinizden bırakmadan okuyacağınız kitabın içeriğine kısaca değinelim.

 

"Dünyayı Bisikletle Dolaşan Çocuk" adlı kitabı neden okumalısınız?

Alastair Humphreys’in çocuklar için kaleme aldığı 117 sayfalık kitap; macera-aksiyon türünde kaleme alınıyor ve çocukların ilgisini daha ilk sayfalarda kazanıyor. Kitap, İngiltere’deki evinden yola çıkarak bisikleti ile tüm dünyayı görmeyi amaçlayan Tom’un maceralarını anlatıyor. Sınıf arkadaşlarının bu hayalle dalga geçmesine aldırmayan Tom, eve gittiğinde harika bir yol haritası çıkarır! Humphreys’in anlatımı Tom Morgan-Jones’un çizimleri ile birleştiği andan itibaren siz de kendinizi Tom’la birlikte hazırlık yaparken hatta yola düşerken buluyorsunuz. Dünyayı tanımanın eğitimin önemli bir parçası olduğunu gösteren bu macera dolu kitabı okurken çocuklarınız hem eğlenecek hem kendilerini farklı ülke ve kültürlere uzanan harika bir yolculuğun içinde bulacaklar. Üstelik yazar, tüm bu maceraya okuru katmaya oldukça kararlı! Orada sizi bekleyen not sayfaları kim bilir hangi maceralarla kitaba katılmanızı sağlayacak...

 

Bunları biliyor muydunuz?

Kitabın; Yazar Alaistair Humphreys’in dünyayı gezerken yaşadığı gerçek deneyimlere dayandığını biliyor muydunuz? Yazar olmasının yanı sıra bir maceracı, motivasyon konuşmacısı ve fotoğrafçı olan Humphreys; üniversite okurken aynı zamanda Pakitan’dan Çin’e, Lands End’den John O’Groast’a, Türkiye’den İtalya’ya ve hatta Güney Amerika’ya uzanan bir yolculuğa imza atar. Aynı şekilde mezuniyetinin ardından bisikletiyle dünyayı dolaşan Humphreys, katıldığı Maraton des Sables’te yarış esnasında ayağını kırmasına rağmen yarışı en hızlı 10 İngiliz’den biri olarak tamamlamayı başarır. İflah olmaz bir maceraperest olan ve dünyaya ilişkin inanılmaz bir merak besleyen Alastair Humphreys; yaptığı işleri sosyal medya hesabından da aktif bir şekilde paylaşmaya devam eder. Alastair Humphreys’in edebiyat dünyasına kattığı Dünyayı Bisikletle Dolaşan Çocuk adlı eseri İngilizceden dilimize çeviren Handan Sağlanmak Arlı. İlk baskısı 2011 yılında gerçekleştirilen kitap; merak etmeyi, öğrenmeyi, farklı kültürlerle tanışmanın zenginliğini ve dayanışmayı anlatıyor.

 

Bu kitabı sevenler için diğer önerilerimiz

Dünyayı Bisikletle Dolaşan Çocuk – Afrika Yolunda adlı eseri sevdiyseniz Vladimir Tumanov'un kaleme aldığı Haritada Kaybolmak ile macera dolu bir dünya turuna çıkarken; Suda Kaybolmak adlı kitap ile günümüzün en acil sorunlarından biri olan ve dünyanın sonu olabilecek iklim krizi hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

 

Katkıda Bulunanlar
Yazar:Alastair Humphreys
Çevirmen:Handan Sağlanmak Arlı

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.