idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (2)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (7)
  • Soru ve Cevap (0)

Kew Kraliyet Botanik Bahçesi'nin benzersiz koleksiyonundan 174'ü renkli toplam 205 görsel ile süslenmiş bu kitap, dünyamızı biçimlendiren dikkate değer bitkilerin güzelliğine, çeşitliliğine, önemine övgü niteliğinde. Beslenme, barınma, giyinme, ulaşım ve tedavi ihtiyaçlarımız için binlerce yıldır bitkilerden yararlanıyoruz. Günümüzde modern petrokimya sanayi ürünlerine külfetsizce ulaşmanın keyfini sürsek de, bitkilere hâlâ aynı ölçüde muhtacız. Bitkiler besin zincirimizin temelini oluşturuyor ve bütün yaratıcılığımıza rağmen bunu değiştiremedik.

Giderek şehirleşmekte olan dünyamızda, bitkilerin büyük şehirler için yeşil akciğer işlevi görmesi kadar şehir sakinlerine teselli ve huzur vermesi de büyük önem taşıyor. Hızla küçülen ve giderek azalan yabanıl doğal alanları her zamankinden daha değerli artık.Bu kitap, avcı toplayıcılıktan tarıma geçiş yolculuğumuza eşlik eden bitkiler dünyası ve onun çok çeşitli üyelerini konu alıyor.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 240

Baskı Yılı: 2015


Dili: Türkçe
Yayınevi: Oğlak Yayıncılık
Katkıda Bulunanlar
Yazar:Helen - William Bynum
Yönetmen:Şenay Haznedaroğlu
Kapak Uygulama:Deniz Dalkıran

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.