idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (1)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

İsmail Özmel, iyi bir hukuk adamı, iyi bir şair, iyi bir araştırmacı, iyi yazar ve iyi bir fikir adamıdır. 
Çıkış Yolu adlı çalışması için Kitaba Dair başlığıyla yazdığım takdim yazısında “Özmel, seksen altı yıllık bilgi birikiminin ve hayat tecrübesinin sonucu olarak eleştirel bir bakışla kaleme aldığı “Medeniyetler Çatışması mı” kitabını yayımladıktan sonra aynı düşünceyle ikinci kitap olan “Çıkış Yolu”nu kaleme almıştır. Bu serinin üçüncü kitabını da İsmail Özmel’den sabırsızlıkla beklediğimizi belirtmek isterim.” demiştim. Anlaşılan o ki bu ifadelerimizden hareketle İsmail Özmel, hukuk bilgisini, siyaset anlayışını ve hayat tecrübesini birleştirerek “Dünya Nereye Gidiyor?” adıyla yeni bir eser daha vücuda getirdi. 
Çok üretken bir yazar olan Özmel eserinde, Türkiye’nin güncel meselleri ile dünyanın güncel meselleri çeşitli başlıklar altında ele alarak kendi bilgi birikimiyle yoğurup eleştirel bir gözle yorumlamıştır.
“Dünya insan idraki ile vardır.” cümlesiyle başlar ve “Vatan ve millet sevgisi ve kaygısı ile kaynamayan yüreğin ömrü kısa, yemeği tatsız olur.” cümlesiyle son bulur. İki cümle arasında o kadar çok konu ele alınmış ki, burada tek tek sıralamak ve üzerinde düşüncelerimi belirmek mümkün görünmüyor. Çünkü eseri okumak ve okuduktan sonra üzerinde derin derin düşünmek gerekiyor. Dolayısıyla eser üzerinde düşüncelerimi uzun uzun burada belirmek yerine eseri okuyan her okuyucunun kendi düşüncesinin zihninde oluşmasını daha uygun buluyorum.
Düşünürler, filozoflar pek çok konuda yazar, çizer ve yayımlar. Fikir adamlarının yazdıkları ilgili kişilere tesir edip onlara yol gösterici olduğu muhakkaktır. Dolayısıyla bir düşünür olarak İsmail Özmel de hukuki, siyasi ve kültürel birikimiyle dünyadaki ve Türkiye’deki güncel meselleri eleştirel bir gözle kaleme aldığı eserinin okuyucuya tesir edici ve yol gösterici olacağı düşüncesindeyim.

Prof. Dr. Nedim BAKIRCI

 

(Tanıtım Bülteninden)

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.