idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (1)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Türkiye'nin 2011 yılında Somali'yi derinden sarsan insani krizin etkisini azaltmaya yönelik adımları, Türkiye-Somali ilişkilerinin gelişimine ivme kazandırdı. Dönemin Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan'ın geniş bir heyetle Somali'nin Başkenti Mogadişu'ya gerçekleştirdiği ziyaretten sonraki on yıl içinde iki ülkenin ilişkileri çok yönlü ve çok katmanlı bir boyuta ulaşmıştır. İkili ilişkiler, son on yılda Somali'nin yeniden inşa sürecine kayda değer katkılar sağladığı gibi, Türkiye'nin Afrika'ya açılım politikalarında da önemli bir kilometre taşı olmuştur. Bu eser, Türkiye-Somali ilişkilerini tarih, siyaset, güvenlik, barış inşası, ekonomi, kalkınma, toplum ve kültür gibi çeşitli alanlar özelinde değerlendiren metinlerden oluşmaktadır.

'Somali ve Türkiye arasındaki çok katmanlı ilişkiler son on yılda olgunlaştı. Uzmanlar bu ilişkinin farklı yönlerini inceleyerek literatüre yerinde bir katkı sundular. Bu kitap, Somali-Türkiye ilişkileriyle ilgilenen politika yapıcılar ve araştırmacılar için mutlaka okunması gereken bir eser.'

Afyare Abdi Elmi, Uluslararası İlişkiler Profesörü

 

(Tanıtım Bülteninden)

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.