idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Türkiye’de dinler tarihi çalışmalarının önemli bir mesafe kat ettiği kuşkusuzdur. Yapılan bilimsel yayın ve diğer çalışmalarla başta içinde bulunduğumuz coğrafyadaki yaygın dini gelenekler olmak üzere dinler tarihinin neredeyse hemen her alanında yetişmiş yetkin bilim insanları dikkate alındığında dinler tarihi biliminde gelinen mesafe daha iyi anlaşılacaktır.

Şüphesiz Türkiye’de dinler tarihinin akademik bir disiplin olarak gelişiminde birçok kişinin katkısı olmuştur. Ancak yaptığı ufuk açıcı çalışmalarıyla, alanın yöntemine ve amacına dair yönlendirmeleriyle ve yetiştirdiği öğrencileriyle Prof. Dr. Ekrem Sarıkçıoğlu bu konuda özel bir yere sahiptir.
            
Bu bağlamda  o, dinler tarihi alanının duayenidir. Ekrem Sarıkçıoğlu’na ithafen hazırlanan Din, İnanç ve Ritüel başlıklı elinizdeki eser, Sarıkçıoğlu hocanın akademik kişiliğine ve çalışmalarına dair bazı değerlendirme yazılarıyla birlikte çeşitli kült ve ritüellerden, dinin kurumsal yapısına, tarihine ve mitolojik anlatılarına kadar birbirinden farklı konuları ele almakta, bu bağlamda dinler tarihi araştırıcısına hem ele aldığı konuya dair bilimsel bir değerlendirme sunmakta hem de farklı gelenekler arasında karşılaştırma yapabilme imkânı sağlamaktadır.

 

(Tanıtım Bülteninden)

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.