idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (2)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Kültürel çalışmaların tarihsel seyri dikkate alındığında, Avrupa ve Amerika başta olmak üzere gelişmiş ülkelerde kültürbilimi yaklaşımının tamamen yerleştiği söylenebilir. Edebiyat ve kültürün sosyal bilimlerin diğer alanlarıyla kaynaşması araştırmalarda yeni yöntem ve yaklaşımları da beraberinde getirmiştir. Özellikle kültürel miras yönetimi, kültürel bellek, kültür ekonomisi, kültür endüstrileri, siyaset, medya, cinsiyet, mizah vb. alt konularda yapılan akademik yayınların sayıca artması, Türk araştırmacıların mukayeseli kültür-edebiyat ve disiplinlerarası bakış açısını kazandıklarını göstermektedir. Dolayısıyla Türk halkbilimciler, kültürbilimi çalışmalarında ön safta yer alarak, farklı bakış açıları ve görme biçimleriyle söylenmemişi söyleme, analiz-sentez becerisine sahip olma gibi donanımlarla yetiştiklerini ancak akademik bakış açısı geliştirerek ispat edebilirler. Kültürel bakımdan bugünü, “yozlaştırıcı, kapitalist, emperyalist, yabancı, öteki, sahte, yapay, bayağı” vb. olarak nitelemek bize adlandırma dışında pek bir fayda sağlamamaktadır. Bu kitapta bütün önyargıları bir kenara bırakıp kültürün bugünü üzerinde ‘akademik ve bilimsel’ bakış açısıyla durulmaya çalışılmıştır.

 

(Tanıtım Bülteninden)

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.