BİR YERE AİT OLMAK HER ZAMAN KOLAY DEĞİLDİR…
“KİTAPTAKİ HER BÖLÜM DENEYİMLE, EMPATİYLE, EN ÖNEMLİSİ DE CESARETLE DOLU.”
Phil Earle
“ORADA BİR SÜRÜ ÇOCUK VARDI VE BİRDEN HEPSİ BANA, DELİK AYAKKABILARI VE BOKTAN BİR MONTU OLAN UCUBENİN TEKİ DEĞİL, GERÇEKTEN BİR ŞEY YAPABİLEN BİRİYMİŞİM GİBİ BAKMAYA BAŞLAMIŞTI.”
Çocuk yoksulluğu hakkında önemli ve empatik bir kitap
Will’in ayakkabılarının tabanı deliktir, bunun farkındadır ama onları nasıl değiştireceği konusunda hiçbir fikri yoktur. Sorun sadece ayakkabıları da değildir; montu ve saç kesimi de çirkindir. Üstelik okul malzemesi alacak parası yoktur ve eve geldiğinde çoğu zaman yiyecek bir şey bile bulamaz. Annesiyle babası kendi dertleriyle meşguldür ve Will okulda göze batmamak için elinden geleni yapar ama bunu her zaman başaramaz. Hatta kapıldığı çaresizlik, kısa bir süreliğine de olsa yoldan çıkmasına neden olur. Ancak resim konusunda büyük bir yeteneği olduğu keşfedilince gerçek dostluğu ve kendinde yardım almayı kabul edecek öz güveni bulur.
“Will, her okurun kalbine dokunacak ve anlatılmayı hak eden hikâyesiyle ikna edici ve etkili bir anlatıcı.”
The Telegraph
“Bu kitap, birçok çocuğun deneyimlemediği için şanslı sayılabileceği türden bir hayata açılan mükemmel bir pencere. Tom Percival, yoksulluk içindeki çocukların acımasız gerçekliğini, hem karakterlerine hem de genç okurlarına duyarlılık ve saygı göstererek mükemmel bir şekilde dengeliyor.”
Readings
“Mutlaka okunması gereken bir eser: Yoksulluk içinde yaşayan ama dostluk ve resim sayesinde umut bulan bir çocuğun güçlü ve insanın içine işleyen öyküsü.”
Waterstones
“Hayatındaki zorluklara rağmen pes etmeyen cesur bir çocuğun hikâyesini anlatan, düşündürücü ve etkileyici bir roman.”
Bookseller
“Kurgu okumak, kendimizi hayatları bizimkinden çok farklı olan başka insanların yerine koymaktır ve daha fazla sayıda okurun karakterlerle özdeşlik kurmasını sağlar. Delik Ayakkabılar’sa her ikisinin de mükemmel bir örneği: doğru zamanda çıkmış, doğru bir kitap.”
Tom Palmer
“Olağanüstü cesur ve güncel bir kitap. Kitabın başkahramanı Will, pek çok çocuğun ve yetişkinin kendini özdeşleştireceği bir karakter. Gerçekten çok güzel.”
Steven Lenton
“Harika bir kitap: kelimelerle resimlerin mükemmel birlikteliği ve gerçekten yürekten anlatılmış, önemli bir öykü.”
Christopher Edge
“Hayat değiştirme potansiyeline sahip, sıra dışı, güçlü ve dokunaklı bir kitap.”
Hannah Gold
“Umut dolu, dürüst, koca yürekli bir okuma. Ana karakter Will’i daha ilk sayfadan itibaren destekleyeceksiniz…”
Clara Vulliamy
“Güzel resimlenmiş, okuru derinden etkileyen ve empati duygusunu güçlendiren bir hikâye…”
Rashmi Sirdeshpande
(Tanıtım Bülteninden)
Neden idefix?
Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.
Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!
Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.
