Dermosistem Two Phase Make Up Remover 200 Ml

Delia Dermosistem Two Phase Make Up Remover 200 Ml

Sepette İndirim
189,20 TL215,00 TL
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Soru ve Cevap (0)

Delia Dermosistem Two Phase Make Up Remover 200 Ml Delia Dermosistem Two Phase Make Up Remover 200 Ml Kokusuz iki fazlı formül günlük kullanım için tasarlanmıştır.
Özel içeriği ile hassas dudak ve göz çevresinde güvenle kullanılabilir.
Hassas ciltlerde tahrişe sebep olmaz.
Suya dayanıklı makyajı da temizler.
Kullanım Şekli 2 fazli formulün homojenize olması için iyice çalkalayın.
Bir disk pamuğa yeterli miktarda alıp yüz ve boyun bölgenizi makyajdan arındırana dek silin.

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.