idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (1)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

“Sadece üst yönetimin değil, daha çok kişinin liderlik ettiği bir iklim.” 

Yayımlandığı günden bu yana, dünyanın her yerinde milyonlarca okur, John Kotter’ın değişim yönetimi ve liderlik hakkındaki fikirlerini okuyup benimsedi. Bugün geniş ölçekli dönüşümlerin şirketler için hem zorunlu hem de olanaklı olduğunun artık bilincindeyiz. Değişime Liderlik Etmek, sadece iş dünyasını değil, küresel hızın gerektirdiği kalıcı değişimleri gerçekleştirmeye çalışan tüm kurumları ilgilendiriyor. 

Gelmiş geçmiş en iyi 25 iş kitabından biri. Kotter’ın kitapta açıkça gösterdiği gibi, değişimi “yönetmek” değil, değişime “liderlik” etmek bir şirketi öne geçiriyor.
 Time

Değişime Liderlik Etmek, çalışma hayatına hazırlanan işletme öğrencilerinden kurumsal dünyada büyük dönüşüm süreçleriyle karşı karşıya kalan orta ve üst kademe yöneticilere dek herkes için faydalı bir rehber.
Publishers Weekly

 

(Tanıtım Bülteninden)

 

Katkıda Bulunanlar
Yazar:John P. Kotter
Çevirmen:Levent Çıtak

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.