idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (2)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Değer isimli kitabımızda ve ötesinde oluşturduğumuz platformda tanımladığımız evrensel lüksü; kendinden bir kıymeti olan ve bu bağlamda satın alınmayan, paha biçilemeyen değerler olarak görmekteyiz. Kısacası, maddi olarak düşünüldüğünde “ulaşılmaz” gibi duran lüksün bu açıdan aslında “ulaşılır” olabileceğinin farkındalığına dikkat çekmek istiyoruz. Bu kitapta lüksü satın alma ya da satış değil, kendimize ve çevremize değer katma ve bu değerlerle oluşturulan bir yaşam olarak irdeliyoruz. Öncelikle katılımcılara, bilahare de okuyuculara yeni bir bakış kazandırmamız da bizim en derinlikli ve uzun soluklu lüksümüz.
Lüksün kesin bir tanımından söz etmek mümkün müdür? Kimilerine göre öncelikle ailemiz ve dostlarımız birer lükstür. Kimilerine göre sağlık bir lükstür. Kimilerine göre ise zaman bir lükstür. Deneyimlerimiz, kattığımız değerler, kazanımlarımız, farkındalıklarımız, birlikte güvenle, cesaretle ve özgürce geçirilen anlardır lüks. Dünyanın bambaşka
ülkelerinden, birbirinden çok farklı hayatlara sahip 135 kişi, hayatının lüksünün ne olduğu üzerine düşündü ve elinizdeki bu değerli kitap bu sayede ortaya çıktı.
“Yeryüzünde her insanın kendisini bekleyen bir hazinesi vardır.” demiş Paulo Coelho. Kitabımızın bu değerli lüksü, kendi hazinenizi bulmanıza vesile olmasını dilerim.

 

(Tanıtım Bülteninden)

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.