idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (1)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (4)
  • Soru ve Cevap (1)

İş Bankası Kültür Yayınları Dedektif Zebra ve Kayıp Kurabiyelerin Gizemi - Gill Mclean

Dedektif Zebra ve Kayıp Kurabiyelerin Gizemi, çocuklar için yazılan eğlenceli bir dedektiflik hikâyesi. Gill McLean'in kaleme aldığı eser, küçük okurlara eğlenceli bir macera sunarken insan ilişkilerine dair pek çok şey de öğretiyor. Gelin, bu neşeli ve gizemli çocuk kitabına daha yakından bakalım.

 

"Dedektif Zebra ve Kayıp Kurabiyelerin Gizemi" adlı kitabı neden okumalısınız?

Gill McLean'in yazdığı Dedektif Zebra ve Kayıp Kurabiyelerin Gizemi; Dedektif Zebra ile yardımcısı Nokta'nın çözdüğü gizemli bir olayı konu alıyor. Dedektif Zebra ile yardımcısı Nokta'nın yanı sıra hikâyede; oyuncak evin sakinleri olan Anne, Baba, Dede, Bebek, Ela ve Güray ile Jojo, Koko ve Fare Nine gibi karakterler de yer alıyor. Hikâye; oyuncak evdeki marmelatlı kurabiyelerin ortadan kaybolmasıyla başlıyor. Bu olay üzerine oyuncak evin sakinleri, marmelatlı kurabiyelerin nereye kaybolmuş olabileceği üzerine düşünüyor. Anne, Baba ve çocukların her biri farklı bir tahminde bulunurken Dede; bu gizemi çözmesi için Dedektif Zebra'yı çağırmayı öneriyor. Böylece Anne, Dedektif Zebra'yı çağırıyor ve Dedektif Zebra, yardımcısı Nokta ile iz sürmeye başlıyor. Dedektif Zebra'nın yardımcısı Nokta, ayrıntılı sorgulamaların ardından tesadüfen bir ipucu buluyor. Sizce bu ipucu, Dedektif Zebra'nın kaybolan marmelatlı kurabiyelerin gizemini çözmesine yardımcı olacak mı? Peki marmelatlı kurabiyeleri alanlar bulunduğunda neler olacak? Yazar, heyecanlı bir dedektiflik macerasını konu alan bu hikâyede; dürüstlük ve yardımlaşma gibi erdemler hakkında önemli mesajlar veriyor. Ayrıca yapılan hatayı telafi etmenin ne kadar önemli ve gerekli olduğunu gösteriyor. Kitabın sonunda; hikâyeye konu olan marmelatlı kurabiyelerin tarifi de yer alıyor. Bir yetişkinden yardım alınarak yapılması gerektiğine dikkat çekilen tarif hem kitapla bağ kurmayı sağlıyor hem ebeveyn çocuk ilişkisini güçlendiriyor.

 

Bunları biliyor muydunuz?

Gill McLean'in Dedektif Zebra ve Kayıp Kurabiyelerin Gizemi adlı çocuk kitabının hem yazarı hem çizeri olduğunu biliyor muydunuz? Özgün dili İngilizce ve orijinal adı "Detective Zebra & the Mystery of the Missing Tarts" olan eser, ilk kez 2018 yılında Monkey Island Publishing tarafından yayımlanır. Anıl Ceren Altunkanat tarafından Türkçeleştirilen çocuk kitabı, Türkiye'de ilk defa 2019 yılında Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları aracılığıyla basılır. 4-8 yaş arası okurlara hitap eden eser, kısa metinler ve renkli resimlerle dolu 32 sayfadan oluşur.

 

Bu kitabı sevenler için diğer önerilerimiz

Dedektif Zebra ve Kayıp Kurabiyelerin Gizemi adlı çocuk kitabını sevdiyseniz Gill McLean'in Kaçak Köpek Gezgin adlı eserini de okuyabilirsiniz. Ayrıca Helen Stratton Would'un Ay'ı Kim Çaldı? ve Andreas König'in Tarçın'ın Kaybolan Havuçları adlı eserlerine de göz atabilirsiniz.

 

Katkıda Bulunanlar
Yazar:Gill Mclean
Çevirmen:Anıl Ceren Atunkanat

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.