idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Türk Halk Edebiyatının önemli bir kısmını teşkil eden Türk Saz Şiiri/Aşık Edebiyatı ve temsilcileri, Eski Türk Edebiyatı ve Batı Tesirindeki Türk Edebiyatı mensupları gibi, sürekli 'ferdi' nitelikleri ön plana çıkarılarak değerlendirilmeye devam edilmiştir. 'Edebiyat tarihçisi' bakışıyla sanatkar ve 'eser'inin değerlendirilmesinden, Aşık Edebiyatı mensupları da nasibini almıştır. Dikkatlice bakıldığında Dadaloğlu'nun da bu bakış anlayışıyla değerlendirildiği görülecektir. Bu eser dört yıllık yoğun bir çalışma sonucunda hazırlanmıştır.
Bugüne kadar yapılan Dadaloğlu çalışmaları bir kaçı hariç tutulacak olursa, 'masa başı' çalışması şeklindedir. Çalışmaya ad olarak -biraz da iddialı bir şekilde- Yeni Bilgiler Işığında Dadaloğlu - Bütün Şiirleri konmuştur. Kitabımızın en önemli tarafı bugüne kadar bilinmeyen 57 bağımsız metnin ilk defa sunuluyor olmasıdır. Birbirinin tekrarı mahiyetinde 'masa başı' Dadaloğlu kitaplarının yayımlandığı günümüzde, yeni bilgiler ışığında 'Dadaloğlu olgusu'nu oluşturan unsurları ve bu olguyla irtibatlı bütün şiirler hikayeleriyle birlikte bir araya getirilmiştir



Sayfa Sayısı: 528

Baskı Yılı: 2006


Dili: Türkçe
Yayınevi: E Yayınları

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.