idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image

Ürünün Diğer Satıcıları (1)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

İletişim ve iletişimin araç, kurum, örgüt ve pratikleri insan ve toplum yaşamında her zaman merkezi bir konumda yer almışlardır. İnsanlar topluluk halinde yaşarken, toplumsal yapılanmalarını biçimlendirirken içinde bulundukları ortama özgü iletişim biçim, pratik, örgüt
ve kurumları geliştirmeyi de gerekli, hatta zorunlu görmüşlerdir. Türkiye Cumhuriyeti'nin yapılandırılması sürecinde de bu anlamda ciddi çabaların gösterildiği, önemli çalışmaların yapıldığı gözlenmektedir. Türkiye'de basının önemli bir kısmının, yeni devletin kuruluşu sürecine ciddi biçimde destek verdiği bilinmektedir.
Yeni devletin yeni siyasal sistemine uygun bir iktisadi sistemin, uygun bir toplumsal örgütlenme biçiminin ve uygun bir kültürel yapılanmanın gerçekleştirilmesi gerekmişti. Buna da kısaca Türkiye Cumhuriyeti'nin modernleşme projesi adını vermek gerekiyordu. Bu bütünsel projenin önemli bir kesitinde ise basın, yani kitle iletişim alanındaki kurumsallaşma yer almaktaydı.



Sayfa Sayısı: 392

Baskı Yılı: 2011


Dili: Türkçe
Yayınevi: Siyasal Kitabevi

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.