idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Bilen bilir; küçük yaştan beri günü geldiğinde göz atabilmek için notlar tutarım. Günlük edasında ve özeninde değildir notlarım; daha çok dağınık diye tanımlayabilirim.

Daldan dala, konudan konuya hızlı geçişleri olan o notlar, bazen okuduğum kitaplardan, dinlediğim haberlerden, bazen de katıldığım sohbetlerden artakalanlar olur

Şimdilerde gülümseyerek hatırlıyorum ama başıma dert açmışlığı da var o notların; 12 Eylüllü günlerde, her bir kitabın arasında bulunan dağınık not kağıtları, “doküman” var sayılarak, başıma epey dert açmıştı.

Gene de vazgeçmemiştim, not tutmaktan.
O alışkanlığım hala sürüyor.

Elinizdeki kitap da, salgın illetinin başladığı ilk günden itibaren, salgın sırasında görüp yaşadığım ve en nihayetinde yakalandığım covid 19 hastalığını atlattığım güne kadar olan bir yılı aşkın bir sürecin özetidir.

İstedim ki hem başladığı andan itibaren başta kamu yönetimi olmak üzere örgütlü –örgütsüz bütün kurum, kuruluş ve kişilerin salgın karşısındaki tutumlarının bir fotoğrafını çekebileyim hem de mümkün olduğunca derli toplu bir derlemeyle toplumsal belleğin diri kalmasına vesile olayım. Ne de olsa “hafıza-i beşer nisyan ile maluldür”.

 

(Tanıtım Bülteninden)

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.