idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (4)
  • Soru ve Cevap (1)

Copier Bond A4 Fotokopi Kağıdı 80 gr 1 Koli 5 Paket (2.500 Sayfa)

Copier Bond Fotokopi Kağıdı A4 500 yaprak 80 g, tam olarak 1 pakettir. Paket içeriği 500 sayfadır. Tekil kullanımlar için yeterli düzeyde olan A4 500 yaprak, çoklu olarak da satın alınabilir. 500 lü A4 kağıdı, genel anlamda kısa süreli tüm baskı ihtiyaçlarınızı karşılar. Ayrıca not alırken de 1 paket A4 kağıt içerisindeki bu sayfalardan yararlanabilirsiniz. 1 paket A4 kağıt ile not alabilir, resim yapabilir, çıktı, dijital baskı ve kişisel kullanımlar için tercih edebilirsiniz

Copier Bond A4 Fotokopi Kağıdı, günlük yaşamın her alanında kullanılabilir. Evde, iş yerinde, ofis ortamında tercih edilebilir. Hastanelerde ve ofislerde Copier Bond A4’e sıkça ihtiyaç duyulur. Tekil kullanımda öğrenciler ve bireysel çalışan kişiler için Copier Bond A4 en ucuz halinde yeterlidir. Bunun için de 500 lü A4 uzun süre dayanıklılık gösterir. 1 paket A4 kağıt ile çalışma alanında tüm ihtiyaç duyulan işler yapılabilir. A4 kağıt 500 lü alarak yazı işleri, not alımları, proje çizimleri veya dijital baskı alanında tüm ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz.

 

Copier Bond A4 80 gr 500 Yaprak Fotokopi Kağıdı Özellikleri

En uygun fotokopi kağıtları araştırması yapılırken marka da önem taşır. Copier Bond A4 80 gr/m2 Fotokopi Kağıdı, yapısı gereği kullanıcılara istenen kaliteyi sunar. Dosya üzerinde çalışılırken kağıdı yıpratmaz, yeterli kalınlığa sahip olmasıyla arkalı önlü olarak alınan baskılarda yazılar birbirine karışmaz. 1 paket A4 kağıt, 500 tekli sayfadan oluşur. Arkalı önlü kullanılacaksa 1000 sayfa eşdeğerdir. Buna bağlı olarak A4 kağıt fiyat 500 adet üzerinden bir değerlendirme yapılabilir. 1 paket A4 kağıt ile uzun süre çalışmalar yapabilirsiniz.

 

Copier Bond A4 Fotokopi Kağıdı

Evde, ofiste, okullarda, kısaca günlük yaşantımızın her anında, fotokopi kağıtları bizim en büyük ihtiyaçlarımızdan bir tanesidir.

Ofis hayatımızdaki fotokopi makineleri kullanımında, evde ders çalışırken not alma ihtiyaçlarında, okul ve eğitim merkezlerinde sınav kağıtları da dahil olmak üzere, sarf tüketim ürünü olarak adlandırdığımız fotokopi kağıtları için bir araştırma yaptığınızda, gramaj, fiyat, kalite ve marka olarak birçok seçeneğin önünüze çıktığını göreceksiniz.

 

Kaliteli ve Ucuz Fotokopi Kağıdı

Uzun vadede, özellikle ofis ve kurumlarda, fotokopi kağıdı gibi sürekli kullanımı olan ve kolay tüketilen ürünlerin, maliyet açısından hem ucuz hem de kaliteli olması önemli bir etkendir. Tıpkı evimize aldığımız gıda ve benzeri ürünlerde yaptığımız fiyat araştırmasını, fotokopi kağıdında yapmak, en ucuz fotokopi kağıdını bulmakta ve sürekli satın almasını yapabilmekte sizlere avantaj sağlayacaktır.

Renkli fotokopi kağıtlarına nazaran, ofis ve kurumlarda beyaz fotokopi kağıdı tercih edilmektedir.

500 yapraklık paketler halinde satışı bulunan Copier Bond fotokopi kağıdının kolisinde ise 5 paket, 2500 yaprak kağıt bulunur.

Ev ve kişisel kullanımlarınız için paket halinde satın alabilir, ofis ve kurumlar için ise toptan fotokopi kağıdı satın alması yapabilirsiniz. Kurumsal satın alma çerçevesinde temin ettiğiniz koli bazındaki ürünler, maliyet açısında da büyük avantaj sağlayacaktır.

 

Copier Bond A4 80 gram Fotokopi Kağıdı Genel Özellikleri Nelerdir ?

  • 210 x 297 mm (A4)
  • Türk Menşei
  • %100 Beyazlık
  • Makinede sıkışma yapmaz
  • 80 gr/m2
  • Paket içi: 500 Adet
  • Koli içi: 2500 Adet/5 Paket

 

Fotokopi Kağıdı Özellikleri

A3,A5,A7 gibi birçok çeşidi olan fotokopi kağıtlarının en çok kullanılan boyutu A4 ve 80 gramdır. Bu boyut  genel kullanımda defter ve  fotokopi makineleri tasarımlarında esas alınan boyuttur. Özellikle fotokopi kağıdının kalitesi, gramajı ve makine içerisinde basım hareketinden anlaşılabilir. Standart ve ucuz fotokopi kağıtlarında, fotokopi makinesi veya printer içerisine sıkışma olayı oldukça gözlemlenen bir durumdur.

 

Kullanım ve Depolama

Orijinal ambalajı açılmadan önce kağıt, ortam şartlarının uygun, koyduğunuz zeminin kuru olduğundan emin olunmalıdır.

Yüksek sıcaklık, nem, toz, ısı gibi etkenlerden uzakta tutulmalıdır.

Ürünler kullanım zamanına kadar paket içerisinde muhafaza edilmelidir.

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.