Peşin Fiyatına 6 Taksit 6 x 35,93 TL
Kargo Bilgileri
Ürün Özellikleri
İmzalı Kitap
HayırYazar
Cavit KırcıKitap Formatı
CiltsizBasım Dili
Türkçeİlk Baskı Yılı
2020Kitap Seti
HayırKitleler, bir yerlerden bir yerlere sürükleniyordu; içinde insanlarla…
Düşünceler, değişime uğruyordu; kökleşmiş yargılarla…
Haritalar, yeniden çiziliyordu; üzerindeki devletlerle…
Devletler, kendilerini kamplaşmaların içinde buluyordu; içinde ordularla…
Karanlığa doğru evrilen bir gün gibiydi yaşanılanlar ve o günün gecesinden doğacak olan ama dillendirilmeyen bir şafaktı beklenilen.
1908 ihtilali sonrası yeni dönemde kendini önce Trablusgarp, sonra Balkan ve nihayet dört bir yanı ateş çemberi ile sarılmış vaziyette Cihan Harbi’nin içinde bulan Türkiye’nin panoramasında manzara-i umumiye buydu.
“Mahşerin Yalnızı”; cepheden cepheye sürüklenen Mühendis Ali ile bu savrulmaların çöküşe evirildiği yıllarda karşısına bir güneş gibi doğan muallim namzedi Samiha’ya karşı duyduğu aşkın mahremiyeti ile memleketin kaderine bağlanan kaderlerindeki belirsizlikle beklemeye bırakılmış bir vuslatın kuluçkasında yaşananların hikâyesidir.
(Tanıtım Bülteninden)
Neden idefix?
Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.
Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!
Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.