idefix’te Satış Yapın
Uygulamaya Özel 200 TL Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Bedava !
product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (2)
  • Soru ve Cevap (0)

Arkadaş edinmek ve arkadaşlığı sürdürmek için yapılması ve yapılmaması gerekenler nelerdir? Beden dili ipuçlarını nasıl çözebilirsin? Bir sohbeti devam ettirmenin en iyi yolu nedir? Tıpkı çarpım tablosunu bilmek gibi sosyal beceriler de doğuştan gelmez; her çocuğun bunları öğrenmesi gerekir. Neyse ki bu kitap 50 harika aktivite ile sosyal becerilerde ustalaşmayı süper eğlenceli hâle getiriyor.
Çocuklar için Sosyal Beceri Aktiviteleri, çocuklara evde, okulda ve diğer yerlerde karşılaştıkları sosyal durumlarla başarılı bir şekilde başa çıkma konusunda güven verir. Sohbeti devam ettirmekten uzlaşmayı öğrenmeye ve iyi sofra adabını uygulamaya kadar bu ilgi çekici aktiviteler, çocukların sosyal beceri süper güçlerini geliştirmelerine ve kullanmalarına yardımcı olur.

İYİ BİR İZLENİM BIRAK
Çocuklar; akranları ve yetişkinlerle iletişim kurmak, beden dilini kullanmak ve yorumlamak, sosyal ipuçlarını okumak ve daha fazlası gibi günlük sosyal durumlarla nasıl başa çıkacaklarını öğrenecekler.

50 İNTERAKTİF AKTİVİTE
Oyunlar, boşluk doldurmalar ve diğer egzersizler çocukları hem eğitir hem eğlendirir.

GERÇEK SENARYOLAR
Zorbalık ve sosyal medya kullanımı gibi günümüz konularını da içerir.

Natasha Daniels, bildiklerinin çoğunu ona öğreten üç çocuğun annesi ve çocuk terapistidir. Anxiety Sucks! A Teen Survival Guide ve How to Parent Your Anxious Toddler kitaplarının yazarıdır. Ayrıca bir ebeveynlik sitesi olan AnxiousToddlers.com’un kurucusudur.

 

(Tanıtım Bülteninden)

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.